Coolblue

Coolblue

Je kent Coolblue waarschijnlijk vooral als webwinkel voor witgoed en elektronica, maar je kunt hier ook terecht voor groene energie. Coolblue Energie levert stroom van Nederlandse windmolens en zonnepanelen. Bovendien werken ze met CO2-gecompenseerd gas. Overstappen naar energie van Coolblue? Dan helpen ze jou ook bij het verlagen van je energieverbruik, je krijgt korting op energiebesparende producten!

Coolblue Energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Coolblue Energie volt goed

Coolblue helpt jou bij het verlagen van je energieverbruik. Zo krijg je tot 300 euro cadeau bij Coolblue en krijg je korting op energiebesparende producten. Jij kunt de meest zuinige wasmachines, koelkasten, slimme thermostaten en wasdrogers extra goedkoop kopen. Maar dat is nog niet alles, je krijgt ook korting op Coolblue Zonnepanelen en Laadpalen.

Contactgegevens

Heb jij een slimme meter thuis? Dan krijg je elke maand een handig besparingsrapport van Coolblue. Op deze manier krijg je meer inzicht in jouw verbruik en helpt Coolblue bij energie besparen. Wil jij contact opnemen met Coolblue Energie om meer informatie over hun energie aanbiedingen te krijgen? Gebruik dan onderstaande contactgegevens;

100% groene stroom

Vind jij het belangrijk dat jouw energieleverancier groene energie levert? Coolblue Energie levert 100% groen opgewekte stroom uit Nederland. Dit doen zij via zonnepanelen en windmolens. Omdat Coolblue ook zonnepanelen plaatst kun je ervoor kiezen om jouw energiecontact te combineren met zonnepanelen. Zo bespaar je op de totale energie prijzen.

CO2-gecompenseerd gas

Hoewel Coolblue (nog) geen groen gas levert, bieden zij wel CO2-gecompenseerd gas aan. Hiermee compenseren ze de uitstoot van het aardgasverbruik door bij te dragen aan duurzame projecten. Op deze manier draag jij met stroom en gas van Coolblue Energie toch bij aan een beter milieu. En dat voor de scherpste gasprijs per m3!

Coolblue Energie overstappen

Door kieskeurig alle energie aanbiedingen te vergelijken kun je veel geld besparen. Heb jij een goedkope energie-aanbieding van Coolblue gevonden? Dan kun je met 1 klik op de knop online overstappen. De overstapservice van Coolblue Energie zegt jouw oude energiecontract op en leest de meterstanden uit, als je een slimme meter hebt. Heb je die niet? Dan is het belangrijk dat jij zelf de meterstanden doorgeeft.

Eerst nog even alle energie aanbiedingen vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Tegen de stroom in met Coolblue Energie

Coolblue Energie tarieven & aanbiedingen

In onze energievergelijker zie je direct de tarieven van Coolblue Energie. Heb je jouw jaarlijkse stroomverbruik en gasverbruik ingevuld? Dan krijg je ook jouw nieuwe maandprijs te zien. Uiteraard kun je deze zelf nog bij laten stellen door Coolblue. Vergelijk de energieprijzen en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Coolblue Energie zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,366
  • Gasprijs per m3 = € 1,44

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Coolblue Energie tarieven en groene stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!