Pure Energie

Pure Energie

Kies je voor Pure Energie? Dan kies je voor 100% wind- en zonne-energie uit Nederland. Zo probeert Pure Energie zich te ontwikkelen tot het groenste energiebedrijf. Dit gaat niet onopgemerkt! In 2021 is de stroom van Pure Energie namelijk beoordeeld met een 10/10 door De Consumentenbond. Door Gaslicht.com zijn ze ook uitgeroepen tot beste energieleverancier met een 8,6.

Pure Energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

100% wind- en zonne-energie uit Nederland

Pure Energie streeft ernaar om het groenste energiebedrijf in Nederland te worden. Eigenlijk mogen we zeggen dat ze dit al zijn, aangezien ze in 2020 uitgeroepen zijn tot groenste energieleverancier door De Consumentenbond. Maar hoe wekken zij deze groene energie op? Pure Energie heeft windparken en zonneparken in Nederland om echte groene stroom op te wekken.

Omdat Pure Energie zelf hun groene stroom opwekt en vanuit hun energiebronnen levert aan hun klanten, dragen ze bij aan een beter milieu. Geen fossiele brandstroffen meer verbruiken, maar 100% groene stroom uit windkracht en zonne-kracht. Wil jij bijdragen aan het verduurzamen van Nederland? Kies dan een energiecontract van Pure Energie voor de laagste prijs via Slimster.

Pure Energie contact

Bij Pure Energie kun je als klant heel veel zaken zelf regelen. In Mijn Pure Energie kun je inloggen om meterstanden door te geven, informatie over tarieven te bekijken en je verbruik in te zien. Ben je nog geen Pure Energie klant maar wil je toch contact opnemen? Via onderstaande contactgegevens kun je jouw vragen over duurzame energieprojecten, energieprijzen en overstappen stellen.

Beste energieleverancier 2024

Pure Energie is beoordeeld als groenste én beste energieleverancier. De Consumentenbond beoordeelt energieleveranciers op duurzaamheid van hun stroom. Pure Energie krijgt jaren op rij de maximale score, namelijk een 10! Ook zijn ze door Gaslicht.com van meer den 60 Nederlandse energie-aanbieders gekozen tot beste leverancier op klantenservice, duurzaamheid en klanttevredenheid.

Energiebronnen

Pure Energie heeft verschillende energiebronnen in Nederland waar ze wind- en zonne-energie gebruiken voor het opwekken van stroom. Benieuwd waar de groene stroom van Pure Energie vandaan komt? Op hun website kun je alle energieparken bekijken, een energiebron selecteren en je vervolgens aanmelden. Kies bijvoorbeeld een lokaal windpark of de zonnepanelen van een onderneming uit jouw regio.

Echt groene stroom van Pure Energie

Pure Energie overstappen

Energie overstappen is tegenwoordig erg eenvoudig. Vroeger gaf dit een hoop administratieve rompslomp, maar nu kun je makkelijk en snel online overstappen naar Pure Energie. Vergelijk energie aanbiedingen en selecteer de beste aanbieding. Vul jouw gegevens in bij Pure Energie en zij regelen vervolgens de overstap. Bovendien krijg je nu tot wel 350 euro korting op je energiecontract bij Pure Energie.

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk Pure Energie energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Pure Energie tarieven & aanbiedingen

Gebruik onze energievergelijker om de energietarieven van Pure Energie te vergelijken. Op basis van jouw energieverbruik zie je het maandtarief voor 100% duurzame energie op jouw adres. Overstappen naar Pure Energie is vervolgens direct online te regelen. Vergelijk de energieprijzen (stroom en gas) en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Pure Energie zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,489
  • Gasprijs per m3 = € 2,18

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Pure Energie energie tarieven en stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste groene energie deal!