Eneco

Eneco

Voor duurzame energie ben je bij Eneco aan het goede adres. Deze energieleverancier levert namelijk altijd 100% groene stroom uit Nederland. Zo draagt Eneco bij aan het (sneller) vergroenen van Nederland. Eneco levert wel standaard gas, maar het is mogelijk om te kiezen voor Eneco CO2-gecompenseerd gas. Hiermee investeer je in duurzame projecten om CO2-uitstoot te compenseren.

Eneco energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Duurzame energie van iedereen

Bij Eneco staat duurzame energie hoog in het vaandel, voor iedereen én van iedereen. Ze willen namelijk in 2035 geheel klimaatneutraal zijn. Dit willen ze niet alleen met 100% groene stroom doen, maar ook met duurzame warmte. Dit betekent compleet groene energie voor alle Nederlanders. De groene stroom van Eneco wordt opgewekt in Nederland en ook jij kunt profiteren van HollandseWind & Zon.

Bij de energie aanbiedingen van Eneco krijg je standaard gas, maar wil je graag investeren in duurzame projecten? Kies dan voor Eneco CO2-gecompenseerd gas om de CO2-uitstoot van jouw gasverbruik te compenseren.

Eneco contact en klantenservice

Bij Eneco kun je veel zaken makkelijk online regelen via Mijn Eneco. Wil je toch liever op een andere manier contact, zoals schriftelijk of via de telefoon? Gebruik dan de Eneco contactgegevens hieronder.

Eneco Home

Om jou te helpen bij het omschakelen naar een duurzamer leven is Eneco Home in het leven geroepen. Eneco helpt jou namelijk graag bij het verlagen van jouw CO2-uitstoot en stroomverbruik. Op basis van jouw woonsituatie en energieverbruik kan Eneco een passend advies geven voor duurzame stappen. Denk aan het installeren van zonnepanelen, een warmtepomp, zonneboiler of laadpaal voor elektrische auto's.

Zonnepanelen van Eneco

Wil jij thuis profiteren van zonne-energie? Met Eneco zonnepanelen haal je alles uit de zon. Door zonnepanelen te laten plaatsen bespaar je veel geld, aangezien je zelf stroom opwekt. Hierdoor verbruik je minder stroom van Eneco en bespaar je op de energie prijzen. Overweeg je het plaatsen van zonnepanelen op jouw dak? De adviseurs van Eneco denken graag met je mee in een gratis adviesgesprek inclusief offerte.

Eneco overstappen energie

Bij Slimster kun je alle energie aanbiedingen vergelijken en elk jaar besparen op jouw energierekening. Heb jij een goedkoop energiecontract van Eneco gevonden en wil je direct overstappen? Dit kan eenvoudig online met de overstapservice van Eneco. Zo kun je gelijk beginnen met besparen op jouw stroomverbruik en gasverbruik.

Eerst nog even alle energie aanbiedingen vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Eneco energie tarieven & aanbiedingen

In onze energievergelijker zie je direct de tarieven van Eneco. Heb je jouw jaarlijkse stroomverbruik en gasverbruik ingevuld? Dan krijg je ook jouw nieuwe maandprijs te zien. Uiteraard kun je deze zelf nog bij laten stellen door Eneco. Vergelijk de energieprijzen en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Eneco Energie zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,691
  • Gasprijs per m3 = € 2,77

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Eneco energie tarieven en groene stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!