United Consumers

United Consumers

United Consumers streeft naar meer geld voor een leuk leven! Zo bieden zij o.a. verzekeringen, telefoon abonnementen en tanken met korting aan. Maar je kunt bij UnitedConsumers ook terecht voor korting op energie. Je krijgt 10% korting op de gemiddelde energieprijs en geniet van 100% windenergie. Zo is deze energieleverancier goed voor de planeet en voor jouw portemonnee.

UnitedConsumers energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Meer overhouden voor een leuker leven

UnitedConsumers is veel meer dan een energiemaatschappij. Hun motto is dan ook 'meer overhouden voor een leuker leven'. Ze streven er naar om jou eenvoudig te helpen besparen op je vaste lasten. Hier valt de energierekening natuurlijk onder, dus bieden ze goedkope energie voor thuis aan. Andere producten die je bij United Consumers kunt afsluiten zijn o.a. een autoverzekering, zorgverzekering, mobiele telefonie en tankpassen.

Wil jij ook besparen op je vaste lasten? Beginnen met besparen bij UnitedConsumers is eenvoudig. Selecteer welk product je wil afnemen en zij regelen de rest. Als consumentencollectief koopt UC groot in en de korting die zij hierdoor krijgen berekenen ze door in hun tarieven, zodat jij kunt besparen.

United Consumers contact en klantenservice

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij UnitedConsumers en wil je in contact komen met hun medewerkers? Via de onderstaande contactgegevens kun je United Consumers bereiken. Ben je al klant? Dan kun je inloggen op Mijn UnitedConsumers en allerlei zaken snel online regelen. Denk aan het afsluiten van meer producten, meterstanden doorgeven en energietarieven bekijken.

Energie met 10% korting

Bij United Consumers krijg je 10% korting op de gemiddelde energieprijs. Bovendien profiteer je vaak van een welkomstbonus bij overstappen, die kan oplopen tot 120 euro. De hoogte van deze bonus is wel afhankelijk van jouw energiecontract. Bij stroom & gas 3 jaar vast krijg je de hoogste korting. UnitedConsumers berekent maandelijks de Gemiddelde Landelijke Energieprijs (GLE) en hun tarieven liggen 10% lager.

100% groene stroom van UnitedConsumers

Is zo'n goedkoop energiecontract dan ook minder duurzaam? Nee, bij UnitedConsumers krijg je ook 100% groene stroom, opgewekt met windmolens. Voor de inkoop van energie werkt United Consumers samen met ENGIE, een grote energieleverancier wiens prijzen en aanbiedingen je ook bij Slimster kunt vergelijken. Door te kiezen voor groene stroom van United Consumers draag je bij aan het verduurzamen van Nederland.

Besparen met UnitedConsumers

United Consumers overstappen

Een goede manier om te besparen op de gas- en stroomkosten is door ieder jaar over te stappen van leverancier. Zo kun je namelijk altijd de energieprijzen vergelijken en de beste aanbieding vinden. Bovendien profiteer je dan elk jaar van energie overstappen met een cadeau of korting. Wil jij overstappen naar UnitedConsumers? Vul jouw gegevens in en zij regelen de rest, je komt nooit zonder stroom en gas te zitten.

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk United Consumers energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

United Consumers energie tarieven & aanbiedingen

Gebruik onze energievergelijker om de energietarieven van United Consumers te vergelijken. Op basis van jouw energieverbruik zie je het maandbedrag voor 100% groene stroom op jouw adres. Overstappen naar UC is vervolgens eenvoudig online te regelen. Vergelijk de gasprijs per m3 en stroomprijs per kWh en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij UnitedConsumers zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,641
  • Gasprijs per m3 = € 1,79

Bij Slimster kun je eenvoudig alle UnitedConsumers energie tarieven en stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste groene energie deal!