ENGIE

ENGIE

Wil jij thuis 100% Nederlandse groene stroom en CO2-gecompenseerd gas gebruiken? Dan vind je bij ENGIE de scherpste tarieven én een uitstekende service. Met de ENGIE-app krijg je bovendien meer grip op jouw verbruik en energiekosten. IN Nederland heeft ENGIE al meer dan 100 duurzame energiebronnen, zoals zonneparken en windmolens. Zo wekken zij hun eigen groene stroom op.

ENGIE energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Energieleverancier van groene stroom en gas

Bij ENGIE kun je profiteren van energie aanbiedingen voor groene stroom en CO2-gecompenseerd gas. Kies je voor hun energie voor thuis, dan lever je een grote bijdrage aan het verduurzamen van Nederland. ENGIE heeft namelijk verschillende windmolenparken en zonneparken in Nederland waar zij hun groene stroom opwekken. De groene energie van ENGIE is dus goed voor jouw portemonnee én het milieu!

Je kunt kiezen voor kiezen voor een 1-jarig of 3-jarig energiecontract met vaste tarieven. Liever maandelijks kunnen opzeggen? Dan heeft ENGIE een contact met een variabel tarief. De stroomprijs en gasprijs in dit contract wordt twee keer per jaar aangepast.

ENGIE contact en klantenservice

Ben je klant bij ENGIE? Dan kun je veel energiezaken eenvoudig regelen via MijnENGIE of in de gratis ENGIE-app. Zo heb je altijd grip op jouw energiekosten en kun je snel wijzigingen doorgeven. Bovendien heb je inzicht in jouw meterstanden en verbruik (gas en stroom). Wil je in contact komen met ENGIE? Dan kun je de onderstaande contactgegevens gebruiken;

Nederlandse groene stroom

Nederland gaat voor groene energie en daarom krijg je bij ENGIE altijd 100% groene stroom uit Nederland. Zij wekken deze stroom zelf op en hebben ruim 30 duurzame energiebronnen. Met windmolens en zonneparken wekken zij duurzame stroom op die jij thuis kunt gebruiken. Bovendien compenseren ze jouw CO2-uitstoot door te investeren in duurzame projecten zoals hun Gold Standard cookstoves.

Zonneparken ENGIE

Omdat we duurzame energie willen opwekken en geen fossiele brandstoffen willen gebruiken, zet ENGIE in op groene stroom van de zon. Zij hebben zonneparken verspreid door heel Nederland en ze wekken zo voldoende stroom op voor duizenden Nederlandse huishoudens. In het Friese Bergum ligt bijvoorbeeld een zonnepark met 19.000 zonnepanelen voor het opwekken van zonnestroom.

slimster
ENGIE levert lokaal opgewekte groene stroom bij jou thuis. Ze hebben verschillende wind- en zonneparken door heel Nederland voor het opwekken van duurzame energie!

ENGIE overstappen

Wil jij graag overstappen naar een andere energieleverancier en heb je een goede aanbieding van ENGIE gevonden? Energie overstappen is tegenwoordig gemakkelijk geregeld. Selecteer een energiecontract en vul jouw gegevens in en de overstapdatum. Vervolgens zal ENGIE jouw huidige contract opzeggen en de meterstanden uitlezen als je een slimme meter hebt. Zo kun je ieder jaar besparen op de stroomprijs en gasprijs.

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk ENGIE energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

ENGIE energie tarieven & aanbiedingen

In onze energievergelijker zie je de actuele energie tarieven van ENGIE. Op basis van jouw postcode en (verwacht) energieverbruik zie je de prijs per maand voor gas en stroom. Overstappen is eenvoudig online te regelen. Vergelijk de energieprijzen en vind altijd de beste aanbieding voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij ENGIE Energie zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,693
  • Gasprijs per m3 = € 2,76

Bij Slimster kun je online alle ENGIE energie tarieven en groene stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste energie deal!