NLE

NLE

Iedereen wil wel een lagere energierekening. Daarom kun je bij de Nederlandse Energie Maatschappij eenvoudig besparen op gas en elektriciteit. NLE is sinds 2005 actief op de Nederlandse energiemarkt en leveren groene windstroom voor knetterscherpe tarieven. Bovendien is overstappen naar NLE zo geregeld met hun overstapservice. Zo profiteer jij super simpel van de goedkoopste energie!

slimster
NLE is Budget Energie geworden
Per november 2022 zijn alle NLE klanten ondergebracht bij Budget Energie. De naam NLE is dus gewijzigd naar Budget Energie.

NLE energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Niet zomaar een energiemaatschappij

NLE streeft er naar om de energieprijzen laag te houden. Ze zien zichzelf namelijk als meer dan een energiemaatschappij. Deze energieleverancier is onafhankelijk en innovatief en houdt van een transparante energiemarkt. Dit doen zij al sinds 2005 en wellicht ken je NLE van hun vorige naam; de Nederlandse Energie Maatschappij.

Bij NLE leveren ze 100% groene energie opgewekt in Nederland en andere Europese landen. Maar welke energiebronnen gebruiken ze voor het opwekken van stroom? Bij NLE gebruiken ze vooral waterkracht en windenergie, maar ook een klein deel van de elektriciteit komt van biomassa en zonne-energie. En dit natuurlijk altijd voor de laagste tarieven!

NLE contact en klantenservice

Heb je al een energiecontract bij NLE? Dan kun je inloggen bij Mijn NLE om energiezaken online te regelen. Dit scheelt een hoop tijd en gedoe. Maar NLE gelooft in echt goede service en daarom kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met jouw vragen. Wil jij iets weten over de energiecontracten, maandtarieven, meterstanden of facturen? Gebruik dan de onderstaande contactgegevens;

Nederlandse Energie Maatschappij

NLE is sinds 2005 actief op de Nederlandse energiemarkt en opereerde voorheen onder de naam Nederlandse Energie Maatschappij. De missie van NLE is het uitdagen en scherp houden van de energiemarkt. Dit doen zij door scherpe energietarieven aan te bieden aan zowel de particuliere als zakelijke markt. In 2018 is NLE gefuseerd met Budget Energie, want samen sta je sterker!

Elektriciteit uit waterkracht

Sluit jij een energiecontract af bij NLE dan krijg je altijd 100% groene stroom uit Nederland en Europa. Maar waar komt hun elektriciteit eigenlijk vandaan? De waterkracht-energie van NLE wordt voornamelijk opgewekt in Noorwegen, Italië en Spanje. De zonne-energie komt volledig uit Nederland. Bij NLE geloven ze in groene energie als de toekomst van energievoorziening.

slimster
Ben jij op zoek naar de laagste energietarieven van NLE? Maak gebruik van onze energievergelijker om alle leveranciers en aanbiedingen te vergelijken. Zo vind jij de beste deal!

NLE overstappen

Met de NLE overstapservice kun je snel en zonder zorgen overstappen van energieleverancier. Energie overstappen wordt compleet verzorgd en je komt geen moment zonder stroom en gas te zitten. Heb je een slimme meter thuis? Dan leest NLE de meterstanden uit . Heb je nog geen slimme meter, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de meterstand.

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk NLE energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

NLE energie tarieven & aanbiedingen

In onze energievergelijker zie je direct de tarieven van de Nederlandse Energie Maatschappij. Op basis van jouw energieverbruik zie je de geschatte maandprijs voor gas en stroom. Overstappen naar NLE is direct online te regelen. Vergelijk de kWh-prijs en gasprijs en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij NLE zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,372
  • Gasprijs per m3 = € 1,73

Bij Slimster kun je eenvoudig alle NLE energie tarieven en groene stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!