Oxxio

Oxxio

Oxxio levert stroom en gas voor een scherpe prijs in Nederland. In 2016, 2017 en 2018 heeft Oxxio de Pricewise Energie Award gewonnen voor de beste prijs & kwaliteit. Hun stroom wordt opgewekt door Europese windmolens en is dus helemaal groen. Geen zin in gedoe? Met de Oxxio App kun je alle energie (rand)zaken eenvoudig regelen wanneer jou dat uitkomt. Super handig toch!

Oxxio energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Oxxio beste energieleverancier

Op zoek naar een energieleverancier die elke dag keihard werkt om energie voor jou beter en makkelijker te maken? Dan is Oxxio een uitstekende keuze! Zij hebben namelijk al 3x op rij de Pricewise Energie Award gewonnen voor de beste energieleverancier. In 2016, 2017 en 2018 werd Oxxio geprezen om hun beste prijs & kwaliteit voor energie thuis.

Oxxio koppelt deze goede kwaliteit aan superscherpe energietarieven, een handige app en 100% groene stroom. Hun stroom wordt opgewekt door Europese windmolens en is dus helemaal groen. Vergelijk alle Oxxio tarieven via Slimster en bespaar eenvoudig op groene stroom en gas.

Oxxio contact en klantenservice

Energiezaken regelen is natuurlijk niet de leukste bezigheid. Daarom kun je bij Oxxio alles snel en gemakkelijk regelen via de gratis Oxxio App. Heb je toch liever op een andere manier contact met de klantenservice? Gebruik onderstaande contactgegevens om jouw vragen omtrent energie, tarieven, facturen en overstappen van energie aan Oxxio te stellen.

100% groene stroom Oxxio

Kies je voor Oxxio, dan krijg je altijd voordelige energie geleverd en denk je tegelijkertijd mee met het verduurzamen van Nederland. Oxxio levert namelijk 100% groene stroom uit Europa. Hierbij heb je de keus uit energiecontracten voor 1 jaar of 3 jaar tegen vaste tarieven. Wil je nog duurzamere energie thuis? Kies dan voor Nederlandse Windstroom en CO2-Gecompenseerd Gas van Oxxio.

Alle gemak met de Oxxio App

In de Oxxio app kun je alles rondom stroom en gas regelen. Zo heb je altijd inzicht in jouw energieverbruik, maandbedrag en facturen. Wil je jouw meterstanden doorgeven, of wellicht een andere wijziging? Ook dit doe je direct in de Oxxio App. Door gebruik te maken van de Oxxio App houd jij controle over je energieverbruik en ga je bewuster om met energie. De Oxxio App helpt je besparen!

Met de Oxxio App ontdek je welke apparaten in huis veel energie gebruiken en krijg je handige bespaar tips. Zo wordt besparen op energiekosten nog veel makkelijker!

Oxxio overstappen

Zorgeloos overstappen naar Oxxio is super eenvoudig. Overstappen van energieleverancier roept bij veel mensen stress op, maar dit is nergens voor nodig. Tegenwoordig kun je makkelijk online overstappen van energie en hoef je zelf niks te doen. Oxxio regelt jouw overstap van A tot Z met hun gratis overstapservice en leest de meterstanden zelf uit van jouw slimme meter.

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk Oxxio energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Oxxio energie tarieven & aanbiedingen

In onze energievergelijker zie je direct de stroom- en gastarieven van Oxxio. Op basis van jouw energieverbruik zie je de geschatte maandprijs voor duurzame energie op jouw adres. Overstappen naar Oxxio is vervolgens direct online te regelen. Vergelijk de kWh-prijs en gasprijs en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Oxxio zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,693
  • Gasprijs per m3 = € 2,79

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Oxxio energie tarieven en groene stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!