Vandebron

Vandebron

Bij Vandebron kies je voor duurzame energie van Nederlandse bodem. Deze energieleverancier staat voor groene energie, een goede prijs en geen gedoe. Je kiest zelf je wind-, bio- of zonne-energiebron en weet zo precies waar jouw energie vandaan komt. Momenteel levert Vandebron stroom en gas aan meer dan 200.000 Nederlandse huishoudens, voor de scherpste tarieven.

Vandebron energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Duurzame energie van Nederlandse bodem

Heb jij duurzaamheid en het milieu hoog in het vaandel staan? Dan past een energiecontract van Vandebron perfect bij jou! Vandebron biedt namelijk alleen energie aan die echt duurzaam is opgewekt. En dat allemaal op Nederlandse bodem. Sluit je een contract af bij Vandebron, dan kun je zelf jouw energiebron kiezen uit windkracht, zonnekracht en biomassa.

Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt en in welke duurzame energie projecten je investeert. Vandebron streeft er naar om lokale producenten van groene energie te koppelen aan Nederlandse huishoudens. Op hun website kun je daarom rustig alle energiebronnen, zoals windparken en zonneparken, op de kaart bekijken.

Vandebron contact en klantenservice

Is Vandebron jouw energieleverancier? Dan kun je op Mijn Vandebron inloggen om al je energiezaken te regelen. Hier kun je onder andere actuele meterstanden doorgeven, of juist bekijken indien je een slimme meter gebruikt. Natuurlijk kun je hier ook tarieven bekijken en direct je vragen stellen. Wil je in contact komen met Vandebron om de mogelijkheden van duurzame Nederlandse energie te bespreken? Gebruik dan onderstaande contactgegevens.

De groenste energie

De missie van Vandebron is om zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie te gaan. Zij gebruiken daarom alleen nog maar hernieuwbare bronnen, zoals wind-energie en zonne-energie. Bij het opwekken van stroom op deze manier komt namelijk bijna geen CO2 vrij. Ook De Consumentenbond waardeert de inspanning van Vandebron. De energiemaatschappij krijgt een 9,5 en behoort tot de groenste energieleveranciers.

Nederlandse energiebronnen

Bij Vandebron krijg je dus groene stroom thuis van Nederlandse bodem. Kies zelf jouw favoriete energiebron en investeer in duurzame projecten. Momenteel heeft Vandebron veel zonneparken die elke dag duizenden huishoudens van energie voorzien. Bijna 25% van alle Vandebron energie komt van de zon. Iets meer dan 60% van hun totale energieproductie wordt gevormd door windmodels die windenergie omzetten in stroom.

Goeie energie, dichterbij dan je denkt

Vandebron overstappen

Wil jij ook elke maand besparen op jouw stroom- en gaskosten? Dan is het slim om ieder jaar de energieleveranciers te vergelijken om de beste aanbieding te vinden. Bovendien kun je profiteren van energie aanbiedingen met cadeau, zoals een welkomstkorting of korting op duurzame producten. Wil jij overstappen naar Vandebron? Selecteer een energie-aanbieding, vul jouw gegevens in en hun overstapservice regelt de rest!

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk Vandebron energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Vandebron energie tarieven & aanbiedingen

Gebruik onze energievergelijker om de energietarieven van Vandebron te vergelijken. Op basis van jouw energieverbruik zie je het maandtarief voor 100% Nederlandse groene stroom op jouw adres. Overstappen naar Vandebron is vervolgens eenvoudig online te regelen. Vergelijk de actuele energieprijzen en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Vandebron zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,504
  • Gasprijs per m3 = € 1,82

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Vandebron energie tarieven en aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste groene energie deal!