Welkom Energie

Welkom Energie

Welkom Energie is de sociale energieleverancier van Nederland. Naast scherpe tarieven en 100% groene energie is deze leverancier namelijk sociaal betrokken. Ze steunen maandelijks goede doelen en initiatieven. Kies je voor 100% groene energie van Welkom Energie? Dan krijg je niet alleen groene stroom, maar ook groen gas. Dit is anders dan CO2-gecompenseerd gas van andere leveranciers.

LET OP: Op 29 oktober 2021 is Welkom Energie failliet verklaard. Zij leveren dus geen energie meer in Nederland!

Welkom Energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

De sociale energieleverancier van Nederland

Bij Welkom Energie vinden ze sociale verbondenheid erg belangrijk. Ze noemen zichzelf dan ook graag dé sociale energieleverancier van Nederland. Welkom Energie steunt maandelijks goede doelen, initiatieven en projecten die sociale verbinding bevorderen. Ze opereren vanuit drie pijlers, namelijk scherpe tarieven, 100% groene energie en sociale betrokkenheid.

Deze sociale betrokkenheid betekent ook dat iedereen welkom is bij... Welkom Energie! Ze bieden altijd het meest scherpe energietarief en leveren 100% groene energie bij jou thuis. Zo zijn ze niet alleen goed voor de sociale verbinding, maar ook voor onze planeet. Door groene energie te leveren dragen ze bij aan het verduurzamen van Nederland.

Welkom Energie contact en klantenservice

Krijg jij al stroom en gas van Welkom Energie? Dan kun je op Wij Welkom Energie inloggen om al jouw energiezaken online te regelen. Bovendien krijg je hier meer inzicht in jouw energieverbruik en kun je indien nodig het termijnbedrag aanpassen. Met de Welkom Energie App kun je op je smartphone de belangrijkste dingen rondom jouw energiecontract en verbruik inzien. Wil je graag contact opnemen met Welkom Energie? Dan kun je onderstaande contactgegevens gebruiken.

100% groene energie

Bij Welkom Energie vinden ze dat energie zo schoon mogelijk moet zijn. Als groene energieleverancier leveren ze dus niet enkel groene stroom, ook hun gas is duurzaam. Om je te kunnen voorzien van groene energie kopen ze allereerst Gv0’s Europese wind voor het vergroenen van je stroomverbruik. Daarnaast kopen ze Carbon Credit, die op basis van duurzame initiatieven Co2 uitstoot reduceren.

Sociaal betrokken energiemaatschappij

De visie van Welkom Energie is dat iedereen welkom is en zij dragen graag een steentje bij aan een tolerantere samenleving. Ze willen een scherp contract voor groene stroom en groen gas leveren en daarbij een uitstekende service bieden. En dat Welkom Energie hier in slaagt is wel duidelijk. Ze krijgen namelijk een 8,3 als beoordeling van hun klanten. Dat is een mooi cijfer voor deze sociale leverancier!

Welkom Energie overstappen

Spreekt de sociale betrokkenheid van Welkom Energie jou aan? Vergelijk dan alle energie aanbiedingen bij Slimster en sluit jouw energiecontract over naar Welkom Energie. Overstappen van energieleverancier is tegenwoordig namelijk bijzonder simpel. Kies het goedkoopste contract, vul jouw gegevens in en de energiemaatschappij regelt de rest. Zij zeggen je huidige contract op en zorgen ervoor dat je nooit zonder stroom en gas zit.

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk Welkom Energie energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Welkom Energie tarieven & aanbiedingen

Bij Slimster kun je online energie vergelijken en alle tarieven van Welkom Energie bekijken. Op basis van jouw woonsituatie en energieverbruik zie je het maandtarief voor 100% Nederlandse groene stroom en groen gas op jouw adres. Overstappen naar Welkom Energie is vervolgens eenvoudig online te regelen. Vergelijk de actuele energieprijzen en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Welkom Energie zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = niet meer leverbaar
  • Gasprijs per m3 = niet meer leverbaar

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Welkom Energie tarieven en aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste groene energie deal!