Budget Energie

Budget Energie

Budget Energie is een prijsvechter in de energiemarkt en streeft er naar om goedkope stroom en gas te leveren. Ze leveren zowel particulier als zakelijke energie en staan bekend om hun goedkope energiecontracten. Budget Energie levert 100% groene stroom en gas en draagt hiermee bij aan een duurzamere wereld. Bij overstappen naar Budget Energie profiteer je vaak van hoge cashback kortingen!

Budget Energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Groene stroom van Budget Energie

Budget Energie is opgericht in 2011 en behoort tot De Nutsgroep BV. Je kunt bij Budget Energie terecht voor zowel particuliere als zakelijke energie. De energie die geleverd wordt bestaat uit 100% groene stroom en gas. Hun stroom bestaat uit zonne- en windenergie uit Nederland en andere Europese landen. Combineer je Budget Energie met Mobiel en Alles-in-1? Dan krijg je elke maand minimaal 5 euro combikorting. Dit kan oplopen tot 30 euro per maand en zo bespaar je nog meer op je vaste lasten.

Budget Energie contact

Via de Budget Energie online omgeving kun je veel zaken makkelijk en snel zelf regelen. Denk bijvoorbeeld aan het inzien van je facturen of het doorgeven van een verhuizing. Hier kun je ook je meterstanden doorgeven als je geen slimme meter hebt. Toch contact opnemen met Budget Energie? Dat kan met onderstaande contactgegevens;

Budget Energie overstappen

Wil jij van energie overstappen en heb je een mooie aanbieding van Budget Energie gevonden? Dan kun je eenvoudig online overstappen. De Budget Energie overstapservice regelt namelijk het opzeggen van je huidige energiecontract. Zo kun jij veranderen van energieleverancier zonder gedoe. Eerst nog even alle energie aanbiedingen vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk energie aanbiedingen

Onbeperkt salderen met je zonnepanelen

Heb jij zonnepanelen thuis of ben je van plan deze te laten plaatsen? Dan is Budget Energie een goede energieleverancier voor jou. Je kunt namelijk onbeperkt salderen met jouw zonnepanelen. Dit betekent dat je de teveel opgewekte stroom mag terugleveren aan het elektriciteitsnet. Hier krijg je hetzelfde tarief voor terug als je betaalt voor stroomafname. Op deze manier daalt de prijs die jij voor groente stroom van Budget Energie betaalt.

Budget Energie energietarieven & aanbiedingen

Op basis van jouw energieverbruik wordt de nieuwe maandprijs bepaald door Budget Energie. Uiteraard kun je deze zelf bijstellen indien je een periode minder of juist meer stroom en gas verbruikt. Zo voorkom je dat je aan het eind van het jaar extra kosten moet bijbetalen. In onze energievergelijker zie je de energieprijzen van Budget Energie op basis van jouw postcode en verbruik. In 2024 betaal je de onderstaande stroomprijs en gasprijs bij Budget Energie.

  • Stroomprijs per kWh = € 0,446
  • Gasprijs per m3 = € 1,83

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Budget Energie tarieven en groene stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste deal!