Powerpeers

Powerpeers

Powerpeers staat voor samen groene stroom delen. Je krijgt namelijk 100% groene stroom van Powerpeers klanten met zonnepanelen. Daarnaast kun je kiezen van welke andere lokale energiebronnen je stroom wil afnemen. Denk aan een zonnepark in de buurt of windmolens van een lokale boer. Door De Consumentenbond is Powerpeers uitgeroepen tot Groenste stroomleverancier.

Powerpeers energie vergelijken

Investeringssubsidie 2024 (ISDE)
Bij 2 of meer verduurzamingen kom je in aanmerking voor subsidie. Wees er snel bij voor het 'potje' weer op is.

Besparen op je energierekening?

Kies dan ook voor het verduurzamen van je woning met populaire maatregelen zoals zonnepanelen, spouw-, zolder- en vloerisolatie of isolatieglas.

Ontvang direct gratis en vrijblijvende offertes:

Meer weten? Bekijk alles over duurzaam maar ook onze Woning verduurzamen en Gasloos wonen pagina's.

Samen groene stroom delen

Powerpeers staat voor power to the people. Dit betekent dat jij zelf kunt kiezen waar jouw groene stroom vandaan komt. Bovendien kun je jouw zelf opgewekte groene stroom delen met andere klanten. Zo helpt iedereen elkaar aan duurzame energie en dringt Powerpeers het gebruik van fossiele brandstoffen terug. Alle stroom wordt opgewekt via windkracht, waterkracht of zonnekracht in Nederland.

Omdat Powerpeers verschillende energiebronnen gebruikt is hun groene energie echt altijd duurzaam. Ook als de zon niet schijnt, of als het windstil is. Alle stroom komt bovendien uit Nederland en bij het opwekken is geen kernafval of CO2 vrijgekomen.

Powerpeers contact en klantenservice

Bij Powerpeers vinden ze persoonlijke aandacht erg belangrijk. Waar veel energieleveranciers hun mailadres en telefoonnummer niet op hun website noemen, zijn ze hier bij Powerpeers gewoon open over. Je kunt natuurlijk je vraag online stellen, via Facebook, Twitter of WhatsApp. Maar als je liever even een mailtje stuurt of belt met jouw vragen over energie delen, overstappen en tarieven dan kun je deze contactgegevens gebruiken.

100% groene stroom

Bij Powerpeers deel je 100% groene stroom uit Nederland. Je kunt kiezen uit groene energie van duurzame projecten uit jouw eigen regio, zoals de zonnepanelen van jouw voetbalclub of de windmolens van een lokale boer. Voor een duurzame toekomst deelt Powerpeers groene stroom. Dit betekent dat wanneer iemand teveel stroom opwekt met zonnepanelen, dit geleverd wordt aan iemand anders. Zo wordt er niks verspild!

Groenste stroomleverancier Consumentenbond

Dit mooie en duurzame concept is ook bij De Consumentenbond opgevallen. Powerpeers heeft namelijk een 10 gekregen voor duurzaamheid en is uitgeroepen tot groenste energieleverancier. De Consumentenbond prijst Powerpeers voor het gebruik van 100% groene, lokale en herleidbare energie. Sluit jij een contract af bij Powerpeers dan draag jij ook een steentje bij aan verduurzamen en bewuster leven in Nederland.

Hoe werkt stroom delen bij Powerpeers?

Powerpeers overstappen

Overstappen naar Powerpeers is eenvoudig online te regelen. Kies het goedkoopste energiecontract en klik door naar de website van Powerpeers. Na het invullen van jouw gegevens gaat Powerpeers voor je aan de slag. Hun overstapservice regelt alles voor je en zorgt ervoor dat je nooit zonder stroom en gas komt te zitten. Energie overstappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Eerst nog even energie vergelijken via Slimster?

  1. Vul je gegevens in, zoals postcode + huisnummer en gemiddeld energieverbruik
  2. Gebruik de filters om aan te geven wat je zoekt
  3. Vergelijk Powerpeers energie aanbiedingen op prijzen en looptijd

Powerpeers energie tarieven & aanbiedingen

In onze energievergelijker zie je direct de energietarieven van Powerpeers. Op basis van jouw geschatte energieverbruik zie je de maandprijs voor 100% duurzame energie op jouw adres. Overstappen naar Powerpeers is vervolgens direct online te regelen. Vergelijk de energieprijzen (stroom en gas) en vind altijd de beste deal voor jouw nieuwe energiecontract. De tarieven in 2024 bij Powerpeers zijn als volgt;

  • Stroomprijs per kWh = € 0,392
  • Gasprijs per m3 = € 1,58

Bij Slimster kun je eenvoudig alle Powerpeers energie tarieven en stroom aanbiedingen vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste groene energie deal!