Welke vriezers zijn geschikt voor de camping?

Welke vriezers zijn geschikt voor de camping?

Het is handig om op de camping producten in te kunnen vriezen. Denk hierbij aan vlees, brood en natuurlijk lekkere ijsjes! Een vriezer voor op de camping hoeft niet groot te zijn. Vaak is de supermarkt om de hoek en zijn er daardoor veel mogelijkheden om dagelijks verse producten aan te schaffen. Desondanks kan het handig zijn om een vriezer te hebben op de camping. Op deze pagina staan een aantal vriezers dat daarvoor geschikt is.

Tafelmodel vrieskast

In alle gevallen moet je denken aan een tafelmodel vrieskast. Via Slimster kan je verschillende tafelmodel vriezers vergelijken, om zo tot de beste keuze te komen voor jouw situatie. Let er goed op dat je een zo klein mogelijke vriezer aanschaft, zodat het apparaat weinig ruimte inneemt in de auto en op de camping. Je gebruikt de vriezers immers alleen voor het bewaren van de noodzakelijke producten.

Op zoek naar de beste tafelmodel vriezer?
Beste tafelmodel vriezers

Kleine vriezers voor camping

De vriezers van ETNA zijn een goede aanrader voor iedereen die op vakantie gaat. Deze vriezers hebben vaak drie diepe vakken waarin je gemakkelijk brood en zuivelproducten kunt bewaren. Kortom: de ideale kampeervriezer!

De Exquisit vriezers zijn tevens een goed model om te gebruiken voor kampeervakanties. Qua formaat winnen deze vriezers het wel van de Etna, omdat de netto-inhoud slechts 34 liter is en de vriezers 51 centimeter hoog en 44 centimeter breed zijn. Je krijgt er echter slechts twee laden bij, waardoor je wel minder veel producten kwijt kunt in de vriezers.

Waarom een vriezer op de camping gebruiken?

Op de meeste campings heb je een winkeltje waar je dagelijks verse boodschappen kunt halen. Een camping vriezer is dan niet direct nodig. Wanneer je op een afgelegen plek kampeert, kan het echter wel handig zijn om een vriezertje mee te nemen. Er is dan meestal geen supermarkt in de buurt en dan doe je liever meer boodschappen in 1 keer. Ook kun je op deze manier makkelijker Nederlandse producten meenemen, die ze op jouw vakantieadres niet verkopen.

Houd wel rekening met de stroomaansluiting op jouw camping. Misschien is het nodig om een vriezer mee te nemen die geschikt is voor aansluiting op 12 (of 24) volt. Hier lees je meer over deze 12V vriezers.