Waar kan ik een vriezer huren?

Waar kan ik een vriezer huren?

Voor een feestje kan het erg handig zijn om een vriezer te huren, zodat je veel producten goed kunt houden tot het feest begint. Maar er zijn meer redenen voor het huren van een vriezer. Misschien komt er extra visite langs of werkt jouw eigen vriezer even niet meer, waardoor je tijdelijk een vervangingsvriezer nodig heeft. Een diepvrieskist of vrieskast huren kan bij verschillende instanties. We geven een overzicht van de mogelijkheden.

Waar een vriezer huren?

Als je zoekt naar een instantie voor het tijdelijk huren van een vriezer kan je het beste even op Google zoeken met de zoekwoorden ‘vriezer huren + jouw stad’. Je komt vast en zeker een goede partij tegen voor het verhuren van vriezers. Wat deze websites verbindt is dat je voor één of meerdere dagen een vriezer kunt huren. Vaak krijg je korting als je de vriezer voor meerdere dagen van het bedrijf huurt. Daarnaast kunt je in veel gevallen een offerte op maat aanvragen. Op deze pagina staan enkele van deze websites voor je opgenoemd.

Bij sommige leveranciers is het ook mogelijk om een vriezer te leasen. Je gaat dan een langlopend contract aan, maar betaalt een maandelijks bedrag in plaats van de hoge aankoopsom. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij Coolblue een vriezer abonnement af te sluiten.

Op zoek naar de beste vriezer van dit moment?
Beste vriezer

Verhuurders van vriezers

  • Bij Lumineux.nl goedkoop een goede vriezer huren voor een bepaalde periode. Je kunt er bij deze website zowel voor een enkele als meerdere dagen een vrieskist huren. Je vindt het in de categorie ‘partyverhuur’ en vervolgens ‘koeling’.
  • Witgoedhuren.nl heeft meer mogelijkheden, want hier kan je zowel een vrieskast, een tafelmodel vrieskast als een koel-vriescombinatie huren.
  • Coolworld is een ander bedrijf, dat je binnen 24 uur van een goede koelinstallatie kan voorzien als je een calamiteit hebt. Denk hierbij aan een storing met jouw huidige koelapparaat of zelfs een brand.
  • Tot slot is Skala.nl een geschikte website om snel een vriezer te huren. Hier huur je voor een relatief laag tarief per maand een goede vriezer. Dit is echter een oplossing voor de lange termijn. Je kiest namelijk een huurperiode van 5 jaar of van 7 jaar. Na deze huurtermijn kun je de oude vriezer inruilen voor een nieuw model.
  • Met een Coolblue witgoed abonnement huur je voor een vast bedrag per maand een witgoed product dat altijd werkt. Denk bijvoorbeeld aan een wasmachine, wasdroger, vaatwasser, koelkast of vriezer. Elk product is energiezuinig en van hoge kwaliteit. Je huurt de vriezer voor minimaal 12 maanden. Na een jaar is jouw abonnement maandelijks opzegbaar.