Waar kan ik een 12V vriezer kopen

Waar kan ik een 12V vriezer kopen

Voor een kleine 12V vriezer kan je niet bij elke vriezerwinkel terecht. De vriezers zijn klein en daardoor erg handzaam en makkelijk te verplaatsen. Ideaal voor op vakantie of op een kleine studentenkamer. In deze Slimster blog vertellen we je meer over 12 volt vriezers en lees je waar je deze kunt bestellen.

Vrieskisten 12V

De 12V vriezers zijn er veel als vrieskist. Neem bijvoorbeeld de energiezuinige vrieskist de Steca PF166. Met dit model ben je voorzien van een vriezer die gemaakt is om te functioneren op een 12 volt aansluiting. Er zit een cooling methode compressor in en je kunt de vrieskist aansluiten op zowel 12V als 24V. Een mooi, klein model voor op vakantie of voor bij een feestje.

Geen netstroom?

Ga voor de Westech Compressor diepvriezer van 90 liter voor 12V of 24V op de plekken waar geen netstroom verkrijgbaar is. Dit energiezuinige apparaat werkt met een zeer goede isolatie en een uiterst zuinige compressor. Hij verbruikt maar 60 watt en de accu heeft een zeer lange levensduur.

Benieuwd naar de beste tafelmodel vriezer?
Beste tafelmodel vriezer

Indel 12V vriezers

Op zoek naar een goed merk voor 12V vriezers? Dan kom je al snel uit bij Indel. Dit merk heeft verschillende diepvrieskisten die geschikt zijn voor een 12 volt aansluiting. Dit betekent dat je deze vriezers mee kunt nemen naar de camping. Maar zo zijn ze ook geschikt voor een tuinhuisje of andere off-grid toepassingen. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor dergelijke 12V vrieskisten een stuk hoger liggen dan van 'normale' vrieskisten.

12v vriezer

Scala portable stirling

Ook de Scala portable stirling vriezers zijn aanraders. Je kunt ze kopen in twee temperaturen: maximaal -45 graden Celsius en maximaal -86 graden. Het mooie aan deze vriezers is dat ze zeer betrouwbaar en mobiel zijn. Het apparaat weegt maar weinig en de temperatuur is zelf instelbaar. Daarnaast heeft de Scala portable stirling een laag energieverbruik (minder dan 150 watt), waardoor je weinig kwijt bent aan energiekosten. Je kunt de machine aansluiten op 12V.