Starkey hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

De geschiedenis van het Amerikaanse Starkey gaat terug naar 1967, toen Bill Austin begon met “Professional Hearing Aid Service”. Later werd de naam gewijzigd naar Starkey. Het doel van Starkey is om mensen met elkaar te verbinden en om levens te veranderen. Het motto van Starkey is dan ook “Alone we can’t do much. Together, we can change the world.” (Alleen kunnen we niet veel doen, samen kunnen we de hele wereld veranderen.) Horen is essentieel in een mensenleven en Starkey wil graag bijdragen aan oplossingen met geavanceerde hoortoestellen.

Benieuwd naar de hoge kwaliteit van Starkey hoortoestellen? Vraag via Slimster een vrijblijvende hoortest aan bij een audicien in jouw buurt en ontvang gratis advies over gehoorapparaten!

Het assortiment gehoorapparaten van Starkey

Dat Starkey graag met innovatieve technieken werkt kunnen we terug zien in hun assortiment. Naast hoortoestellen achter het oor, hoortoestellen met de luidspreker in het oor, hoortoestellen in het oor en hoortoestellen in het kanaal hebben ze ook volledig onzichtbare in het kanaal hoortoestellen. Hiermee loopt Starkey qua technologie voor op vele andere concurrenten. De Starkey hoortoestellen zijn verkrijgbaar vanaf zo'n 800,- euro, oplopend tot ongeveer 1800,- per stuk.

Gratis een Starkey hoortoestel proberen?
Maak een afspraak

Zoals de Starkey Livio AI met ingebouwde activity tracker en app op jouw smartphone. Uiteraard bieden de duurdere hoorapparaten veel luxe functies. Denk aan een oplaadbare batterij, zodat je nooit meer hoortoestel batterijen hoeft te kopen. Ook voor eenzijdige doofheid en tinnitus heeft Starkey hooroplossingen in het assortiment zitten.

Hoortoestel vergoeding

Aan deze innovatieve technologie van Starkey Hearing Technologies hangt echter wel een prijskaartje. De prijzen van de hoortoestellen beginnen vanaf €800,-. Vanuit de zorgverzekering krijg je een maximale vergoeding van 75% op de aanschafprijs voor jouw categorie toestel, die met een aanvullende verzekering verder dekkend te maken is. Bij Slimster geven we je graag meer informatie over de hoortoestel vergoeding per verzekeraar.

starkey hoortoestel

Starkey hoortoestellen op maat

Is jouw gehoor de laatste tijd minder geworden? Vraag dan snel een gratis hoortest aan. Een StAr-gecertificeerde audicien zal contact met je opnemen voor een afspraak in jouw eigen omgeving. Als je inderdaad te maken hebt met gehoorverlies kun je één of meerdere hoortoestellen mee op proef naar huis nemen. Informeer dan eens naar een gehoorapparaat van Starkey. Wil jij ook de andere merken bekijken? Je kunt de Starkey hoortoestellen vergelijken met andere merken bij Slimster.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Starkey hoortoestellen