Beltone hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Beltone bestaat al sinds de jaren 40 van de vorige eeuw. De oprichter maakte voor een vriend in de jaren 30 zijn eerste hoortoestel, zodat deze meer van het leven kon genieten. Deze Sam Posen kreeg vervolgens de smaak te pakken en begon in 1940 met het bedrijf Beltone. Dit Amerikaanse bedrijf maakt hoogwaardige hoortoestellen waarbij de behoeften van de eindgebruiker centraal staan. Beltone zorgt al vele jaren voor innovatieve oplossingen. Een geprezen serie van Beltone hoortoestellen is de Beltone First. Dit “Made for iPhone” hoortoestel zorgt voor een revolutionaire draadloze verbinding met jouw iPhone, iPad of iPod. Hierdoor worden telefoongesprekken en muziek rechtstreeks naar jouw hoortoestel gestreamd.

Het assortiment gehoorapparaten van Beltone

Bij Beltone kun je terecht voor hoortoestellen achter het oor, hoortoestellen met de luidspreker in het oor en hoortoestellen in het oor. Het meest gebruikte Beltone hoortoestel is de Beltone Promise, maar ook de Beltone Trust, de Beltone Origin en de Beltone Amaze worden veel gebruikt. Elke bovengenoemde serie bestaat uit verschillende modellen.

Je hebt al een gehoorapparaat van Beltone voor ongeveer €330,-. De nieuwe Beltone Amaze hoortoestellen zijn op dit moment nog zeer prijzig. Hier ligt de vrije markt prijs tussen de €1900,- en €2400,- per stuk. Door het ruime assortiment aan toestellen en de bijbehorende variërende prijzen is een Beltone hoortoestel voor iedereen mogelijk. Op basis van jouw gehoorproblemen en wensen kan de audicien een passend advies geven.

Meer info over Beltone hoortoestellen?
Maak een afspraak

Oplaadbare Beltone hoortoestellen

De Beltone Amaze hoortoestellen behoren tot de top van markt. Je kunt deze hoorapparaten namelijk opladen, waardoor je nooit meer batterijen nodig hebt. Bovendien geeft dit hoortoestel een natuurlijk, rijk en verfijnd geluid in elke luistersituatie. De Amaze lijn van Beltone is bovendien te connecten met mediaspelers en telefoon om muziek en series te streamen. Met de HearMax app kun je jouw hoorapparaat bedienen.

In Nederland kun je een vergoeding krijgen van 75% voor de aanschaf van een hoortoestel. Vanuit de juiste aanvullende verzekering kan deze vergoeding nog verder stijgen. Het is afhankelijk van jouw gehoorverlies, en de categorie waarin je wordt ingedeeld, voor welke serie hoortoestellen je in aanmerking komt. Bij Slimster vertellen we je graag meer over de hoortoestel vergoeding van jouw zorgverzekeraar.

beltone hoortoestellen

Beltone hoortoestellen op maat

Heb jij last van gehoorverlies? Vraag dan gelijk de gratis hoortest aan. Een audicien uit jouw omgeving zal contact met je opnemen om een afspraak te maken. Als je te maken hebt met gehoorverlies kun je eerst één of meerdere hoortoestellen op proef meekrijgen. Informeer dan eens bij jouw audicien over de Beltone hoortoestellen. Wil jij de Beltone hoortoestellen vergelijken met hoortoestellen van andere producenten? Bekijk dan het overzicht van andere hoortoestel merken hieronder.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met gehoorapparaat merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Beltone hoortoestellen