Interton hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Interton maakt al sinds de jaren 60 hoortoestellen. In 1962 werd dit bedrijf in Duitsland opgericht. Tegenwoordig is Interton onderdeel van de GN Group. Hierdoor kan Interton gebruik maken van bewezen technologiën, waar ze vervolgens hun eigen draai aan kunnen geven. Bij Interton vind je geen overbodige snufjes op jouw hoortoestel. Een Interton hoortoestel staat voor een gebruiksvriendelijke en functionele hooroplossing tegen een eerlijke prijs. Via Slimster maak je eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw omgeving voor deskundig advies over hoortoestellen.

Het assortiment gehoorapparaten van Interton

Interton levert 3 verschillende soorten hoortoestellen. Je vindt er hoortoestellen achter het oor, hoortoestellen in het oor en hoortoestellen met de luidspreker in het oor. Hiervoor werkt Interton met verschillende series. De bekendste modellen zijn de Interton Cosmo serie, de Interton Crisp serie en de Interton Share serie. De nieuwste modellen die verkrijgbaar zijn, zijn de Interton Ready, Interton Gain en Interton Share. Naast hoortoestellen kun je bij Interton ook terecht voor diverse draadloze accessoires. Zo kun je ook het tv geluid en de telefoon gemakkelijk horen.

De prijzen van de Interton hoortoestellen beginnen rond de €500,-. Hiermee zijn de gehoorapparaten van Interton betaalbaar voor iedereen, zeker met de vergoeding vanuit de zorgverzekering voor jouw categorie toestel. De vergoeding vanuit de zorgverzekering bedraagt maximaal 75%, maar kan hoger oplopen met de juiste aanvullende verzekering. De topmodellen zijn met prijzen van rond de €1200,- ook een betaalbaar alternatief ten opzichte van andere merken.

Nieuwe Interton hoortoestellen nodig?
Maak een afspraak

Interton Ready, Gain & Share

De Interton Ready hoortoestellen bieden een hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ze zijn makkelijk in het gebruik en zorgen voor een goed geluid, zelfs in lawaaierige omgevingen. Bovendien kun je met deze gehoortoestellen geluiden direct streamen. Stream bijvoorbeeld het geluid van je televisie of smartphone naar je hoortoestel. Je kunt ook je gehoorapparaat bedienen met de Interton app.

Interton Gain hoortoestellen zijn krachtig en geschikt voor een ernstige mate van slechthorendheid. Deze modellen bieden genoeg kracht om gesprekken te volgen en hebben een hoog draagcomfort. De Interton Share hoortoestellen zijn geschikt voor een mindere mate van gehoorschade. Ze maken het luisteren makkelijker en zijn voor een zeer scherpe prijs te kopen via de audicien in jouw buurt.

hoortoestellen interton

Interton hoortoestellen op maat

Ben jij toe aan een hoortoestel? Vraag de gratis hoortest aan via onze website. Deze gratis hoortest zal plaatsvinden bij een audicien uit jouw eigen omgeving, die contact met je zal opnemen voor een afspraak. Heb je inderdaad last van gehoorverlies? Je kunt dan hoortoestellen uit jouw categorie op proef meenemen naar huis om deze in alle rust uit te proberen. Vraag dan eens naar de betaalbare hoortoestellen van Interton bij jouw audicien. Je kunt de Interton hoortoestellen vergelijken met hoortoestellen van andere fabrikanten via Slimster!

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Interton hoortoestellen