Hansaton hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Hansaton Akustik GmbH werd in 1957 in Duitsland opgericht. Dit Duitse bedrijf uit Hamburg heeft een duidelijke missie. Het ontwikkelen van hoortoestel technologie en design met veel passie en persoonlijke aandacht. Wereldwijd zijn de gehoorapparaten van Hansaton verkrijgbaar in ruim 70 landen. Hansaton begrijpt waar mensen met hoorproblemen tegenaan lopen en werkt vanuit deze gedachte met veel kennis en ervaring aan hoortoestellen voor iedere gebruiker.

Hierdoor heeft Hansaton hoortoestellen in het assortiment voor ieder soort gehoorverlies. Van licht gehoorverlies tot zeer ernstig gehoorverlies. Bij Hansaton kun jij altijd terecht voor een passend hoortoestel, waar ook het design zeker niet is vergeten.

Het assortiment gehoorapparaten van Hansaton

Van hoortoestellen achter het oor tot hoortoestellen in het oor. Voor elke gebruiker heeft Hansaton het juiste hoortoestel in het assortiment. Hiervoor heeft Hansaton verschillende series ontwikkeld. De bekendste zijn de Hansaton Inara, de Hansaton Sorino, de Hansaton AQ en de Hansaton Salto. Elke serie omvat verschillende soorten hoortoestellen met elk hun eigen technologische hoogstandjes.

Zo kun je met één batterij tot 5 jaar lang horen met jouw Hansaton hoortoestel. Dit dankzij een speciale technologie die hiervoor is bedacht door de experts van Hansaton. Wil jij ook een Hansaton hoortoestel aanschaffen? Als er een type hoortoestel van dit Duitse merk in jouw categorie valt, dan kun je een vergoeding krijgen van maximaal 75% vanuit de zorgverzekering. Deze vergoeding kan nog verder stijgen door de juiste aanvullende verzekering. In sommige gevallen zal een Hansaton hoortoestel dan gratis voor je te verkrijgen zijn.

Interesse in Hansaton hoortoestellen?
Maak een afspraak

Oplaadbare hoortoestellen met Bluetooth

We zijn tegenwoordig altijd en overal verbonden. Daarom heeft Hansaton het EXCITE chipplatform ontwikkeld. Naast het briljante geluid van deze hoortoestellen bieden zij meer functies. Zo is de AQ sound XC oplaadbaar met een krachtige lithium-ion batterij. Bovendien maken deze hoorsystemen het makkelijk om the chatten op je smartphone, naar muziek of podcasts te luisteren en handsfree te bellen.

  • HearIntelligence hoorsysteem
  • Verbinden met andere apparaten via Bluetooth
  • Oplaadbare lithium-ion batterij

hansaton hoortoestel

Hansaton hoortoestellen op maat

Je kunt een gratis hoortest aanvragen op onze website als je het vermoeden hebt dat jouw gehoor slechter aan het worden is. Een audicien uit jouw eigen regio zal contact opnemen om een afspraak te maken. Als je toe bent aan een hoortoestel kun je enkele hoortoestellen op proef mee naar huis krijgen. Informeer dan eens naar de Hansaton hoortoestellen. Wil je meer weten over andere merken? Je kunt de Hansaton hoortoestellen vergelijken met andere merken.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Hansaton hoortoestellen