NovaSense hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

De NovaSense hoortoestellen zijn exclusief verkrijgbaar bij de Schoonenberg audiciens in Nederland en AdioNova audiciens in België. Deze kwalitatief hoogwaardige gehoorapparaten komen van de beste fabrikanten ter wereld, zoals Unitron, en zijn speciaal door Schoonenberg geselecteerd onder het NovaSense label. Hiermee wil Schoonenberg naast het assortiment aan topmerken een betaalbaar alternatief bieden voor de klant. De NovaSense hoortoestellen zijn voorzien van de nieuwste technieken voor zeer schappelijke prijzen.

Het assortiment gehoorapparaten van NovaSense

Bij Schoonenberg kun je al terecht voor een NovaSense hoortoestel voor een prijs van onder de €500,- voor de goedkoopste modellen. De toptoestellen gaan je iets meer kosten, maar wat ook hier opvalt zijn de scherpe prijzen. Het gaat hier om gehoorapparaten van topmerken, die enkel een ander label hebben gekregen. Hierdoor krijg je met een gehoorapparaat van NovaSense altijd een toptoestel in handen voor een scherpe prijs. Bekende series in het assortiment zijn de NovaSense Plus, de NovaSense Elite, de NovaSense Power en de NovaSense Basic.

Op zoek naar de beste hoortoestellen? Dan kun je zeker kiezen voor een NovaSense gehoorapparaat.

Gratis een NovaSense hoortoestel proberen?
Maak een afspraak

Altijd verbonden

De NovaSense hoortoestellen zijn eenvoudig de verbinden met de Smart TV. Zo kun je altijd perfect horen wat er gezegd wordt in jouw favoriete series. Maar als je telefoon gaat, dan schakelt het apparaat direct over naar dit gesprek. Hierdoor hoor je telefoongesprekken helder en duidelijk, zonder dat de televisiegeluiden storen. Door een slim hoortoestel van NovaSense aan te schaffen blijf je altijd verbonden met je elektronische apparaten.

hoortoestel novasense

NovaSense hoortoestellen op maat

Voor elke categorie heeft NovaSense hoortoestellen in het assortiment. Je vindt er hoortoestellen achter het oor (met en zonder open aanpassing) en hoortoestellen in het oor of in het kanaal. Hierdoor is er altijd een type hoortoestel van dit merk geschikt voor jouw gehoorproblemen. Ook bij het assortiment van NovaSense kun je gebruik maken van de vergoeding vanuit de zorgverzekering. Je krijgt een maximale vergoeding van 75% voor de aanschaf binnen jouw categorie. Een aanvullende verzekering kan ook een vergoeding bieden voor de eigen bijdrage van 25%.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
NovaSense hoortoestellen