Hoortoestel merken

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Ons gehoor krijgt tijdens het leven veel te verduren. De mens wordt steeds ouder, maar helaas heeft ons gehoor een minder lange levensduur. Gehoorverlies is vaak het gevolg. Naast “ouderdom” zijn er nog tal van andere oorzaken waarbij ons gehoor minder goed kan functioneren. Een oplossing ligt in het aan laten meten van een hoortoestel. Door middel van innovatieve technieken worden de hoortoestellen vandaag de dag steeds beter.

Tientallen fabrikanten hebben hoortoestellen op de markt gebracht. Hierdoor is er veel aanbod op de markt verkrijgbaar. Toch kan dit ook problemen opleveren, want welke hoortoestel merken zijn het meest geschikt voor jouw soort gehoorverlies? Bij Slimster geven we je graag meer informatie over de merken. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken met een StAr-gecertificeerde audicien in jouw stad voor vrijblijvend advies.

Hoge kwaliteit gehoorapparaten op de markt

Anders dan vroeger zijn er geen slechte hoortoestel merken meer op de markt. Elk merk voldoet aan de gestelde eisen. Toch is niet elk merk en type hoortoestel geschikt voor jouw soort gehoorverlies. Welk merk hoortoestel past bij jou? Deze vraag kan de audicien samen met jou beantwoorden. Wij brengen jou gratis in contact met een vakkundige hoorspecialist in jouw buurt.

Hoortoestel advies van een StAr audicien?
Maak een afspraak

Hoortoestel merken in Nederland

Klik op één van de onderstaande hoortoestel merken om meer te weten te komen over het bedrijf, het assortiment aan hoortoestellen en de prijzen. Vraag meteen jouw gratis hoortest aan en probeer de hoortoestellen merken uit in een proefperiode bij een audicien uit jouw eigen omgeving.

Beste merken hoortoestellen

Wat zijn nu de beste hoortoestellen die momenteel verkrijgbaar zijn in Nederland? Helaas is het niet mogelijk om een concreet merk aan te wijzen als het best. Dit komt omdat het beste gehoorapparaat per persoon verschillend kan zijn. Welk merk het best past bij jou is afhankelijk van jouw gehoorproblemen, oren en wensen. In overleg met de audicien kom je altijd tot de ideale hoortoestel, passend bij jouw gehoorverlies.

Op zoek naar het beste merk voor jouw hoortoestel? De bij ons aangesloten audiciens werken enkel met hoogwaardige merken, die de beste kwaliteit leveren!

Vergoeding gehoorapparaat

Hoortoestel merken

Benieuwd naar de vergoeding van jouw zorgverzekering in 2024? Vanuit de basisverzekering wordt 75% vergoed van jouw hoortoestel en zal je een eigen bijdrage van 25% moeten doen. Hier gelden echter wel enkele voorwaarden voor en uiteraard mogen we het eigen risico ook niet vergeten. In sommige gevallen kan het afsluiten van een aanvullende verzekering voor jouw hoortoestellen slim zijn. Bij Slimster vertellen we je graag meer over de hoortoestel vergoeding per verzekeraar.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Hoortoestel merken