Advance hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

De Advance hoortoestellen zijn exclusief verkrijgbaar bij Specsavers. Deze betaalbare hoortoestellen worden speciaal voor Specsavers geproduceerd. Met een Advance hoortoestel kun je blijven genieten van de geluiden om je heen. Deze “eigen merk” gehoorapparaten van Specsavers zijn geschikt voor ieder budget en doen zeker niet onder voor andere merken hoortoestellen. Via Slimster maak je eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw buurt!

Assortiment gehoorapparaten van Advance

De Advance hoortoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende types. Van hoortoestellen achter het oor met of zonder open toepassing tot hoortoestellen in het oor. Specsavers werkt met de Advance hoortoestellen niet met een bepaalde naam, maar met een bepaald nummer. De hoortoestellen in de 100 serie zijn de budgettoestellen met prijzen tot €500,- Dit loopt helemaal op tot de toptoestellen van boven de €1200,- met de 600 serie.

Afhankelijk van jouw exacte soort gehoorverlies, en de categorie waar je met jouw gehoorverlies in wordt ingedeeld, kun je al een hoortoestel aanschaffen bij Specsavers van rond de €400,-. Hiermee behoort dit eigen merk van Specsavers tot het goedkopere segment gehoorapparaten, wat absoluut niet wil zeggen dat je veel aan kwaliteit in moet leveren. De gehoorapparaten van Advance zijn voor veel slechthorenden dan ook uitstekend geschikt.

Meer vragen over Advance hoortoestellen?
Maak een afspraak

Hoortoestel verbinden met telefoon

Met de Advance Instant Fit (IF) kun je kiezen voor een bijna onzichtbaar hoortoestel. Dit apparaatje is zo klein dat het volledig in de gehoorgang past. Bovendien is het tegenwoordig mogelijk om hoortoestellen te bedienen met je telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld muziek rechtstreeks beluisteren via jouw hoortoestel. Ook kun je via deze verbinding telefoongesprekken voeren. Dit is geschikt voor zowel Android als Apple telefoons (o.a. Nokia, Samsung, iPhone en Huawei).

Ook bij Specsavers kun je gebruik maken van de hoortoestel vergoeding van maximaal 75% op de aanschaf van een hoortoestel binnen jouw categorie, dit dankzij de zorgverzekering. Heb jij ook een dekkende aanvullende verzekering? Dan kan de vergoeding nog hoger uitvallen.

advance hoortoestellen

Advance hoortoestellen alleen bij Specsavers

Heb je problemen met jouw gehoor? Vraag dan gelijk de gratis hoortest aan op onze website. Een StAr-gecertificeerde audicien uit jouw eigen omgeving zal contact met je opnemen. Je kunt de Advance hoortoestellen alleen krijgen bij Specsavers. Blijkt uit de gratis hoortest dat je een hoortoestel nodig hebt? In de proefperiode kun je een gehoorapparaat van Advance uitproberen. Je kunt de Advance hoortoestellen vergelijken met hoortoestellen van andere producenten op onze hoortoestel merken pagina.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met gehoorapparaat merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Advance hoortoestellen