Unitron hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

De Unitron hoortoestellen behoren tot de meest bekende hoortoestellen op de markt. Unitron bestaat sinds 1964 en is opgericht in Canada. Inmiddels zijn de Unitron hoortoestellen wereldwijd verkrijgbaar en is het bedrijf nog steeds groeiende. Bij Unitron staat de eindgebruiker centraal en streeft men naar een beter leven voor slechthorenden. Unitron werkt nauw samen met hoorspecialisten over de hele wereld. Dankzij innovatieve technieken wil Unitron de techniek steeds verder verfijnen. Dit zien we op het moment terug in steeds kleinere gehoorapparaten die nauwelijks meer opvallen.

Via Slimster maak je eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw buurt voor meer informatie over hoortoestellen van Unitron.

Assortiment gehoorapparaten van Unitron

In het assortiment van Unitron kun je veel verschillende type gehoorapparaten vinden. Van hoortoestellen achter het oor tot hoortoestellen in het oor. Maar ook hoortoestellen met een receiver in het oorkanaal zijn verkrijgbaar van Unitrion. Bekende toestellen in het assortiment van Unitron zijn de Unitron Moxi, Unitron Max en de Unitron Insera, die elk in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

De allernieuwste Unitron hoortoestellen voor in het oor zijn zelfs nauwelijks zichtbaar. Ook voor mensen met ernstig gehoorverlies zijn deze nagenoeg onzichtbare gehoorapparaten van Unitron geschikt. Omdat het assortiment Unitron hoortoestellen zo groot is, is het slim om je te laten adviseren door een StAr-audicien in jouw buurt. Op basis van jouw gehoorproblemen kan een hoortoestel worden aangemeten.

Gratis een Unitron hoortoestel proberen?
Maak een afspraak

Prijzen en vergoeding

De prijzen van de Unitron hoortoestellen variëren tussen de €500,- en de €1900,-. Dit zijn de vrije markt prijzen en kan per audicien licht verschillen. Vanuit de zorgverzekering kun je een vergoeding krijgen van maximaal 75% op de aanschafprijs van een hoortoestel in jouw categorie. Heb jij ook een passende aanvullende verzekering? Dan kan ook de laatste 25% verder gedekt worden.

unitron hoortoestel

Unitron hoortoestellen op maat

Heb jij een hoortoestel nodig? De eerste stap is het kiezen voor de gratis hoortest. Onze StAr-gecertificeerde audiciens helpen je graag verder met de keuze voor een hoortoestel. Afhankelijk van de categorie hoortoestellen waarin je wordt ingedeeld is het kiezen voor een Unitron hoortoestel altijd een goede keuze. Wil je de Unitron hoortoestellen vergelijken ten opzichte van andere merken? Dat kan eenvoudig via Slimster!

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Unitron hoortoestellen