Audifon hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Het Duitse Audifon bestaat al vele tientallen jaren. Dit bedrijf uit Kölleda richt zich primair op het bieden van oplossingen voor diverse soorten gehoorproblemen. Naast de Audifon hoortoestellen kun je ook producten als oordoppen en producten ter ondersteuning van Tinnitus Retraining Therapy in het assortiment vinden. Bij Audifon streeft men naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een hoge klanttevredenheid. Het succes van Audifon is inmiddels wereldwijd toegeslagen. De gehoorapparaten van Audifon zijn inmiddels in ruim 65 landen beschikbaar. Via Slimster vind je altijd het beste hoortoestel voor jouw gehoorverlies.

Het assortiment gehoorapparaten van Audifon

De hoortoestellen van Audifon zijn voornamelijk in het oor hoortoestellen. Doordat Audifon zich voornamelijk op hoortoestellen in het oor richt zijn er vele modellen verkrijgbaar voor diverse fases van slechthorendheid. Bekende modellen in het assortiment zijn de Audifon Eox serie, de Audifon Arriva serie, de Audifon Elia serie en de Audifon Switch serie. Veel modellen zijn ook uitermate geschikt voor tinnitus patiënten.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om je hoortoestel via Bluetooth te verbinden met een smartphone. Audifon maakt gebruik van de Wings Chip Technology om telefoongesprekken en media draadloos te streamen naar je gehoortoestel.

Gratis een Audifon hoortoestel proberen?
Maak een afspraak

Prijs en vergoeding Audifon

Dat Audifon de prijs/kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel heeft staan zien we terug aan de prijzen. Al vanaf ongeveer €550,- kun je een hoortoestel van Audifon krijgen. Voor het duurste, en tevens meest geavanceerde hoortoestel van Audifon, zul je zo'n €1600,- kwijt zijn. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van of je kiest voor 1 of 2 hoorapparaten. Ook de vergoeding van jouw zorgverzekeraar speelt een rol.

In Nederland kun je een vergoeding krijgen van maximaal 75% op de aanschaf van een hoortoestel. Dit kan met aanvullende verzekeringen nog hoger oplopen. Bij Audifon hoef je in ieder geval nooit teveel te betalen. Combineer Duitse degelijkheid met innovatieve technieken en je zult al snel bij een topkwaliteit gehoorapparaat van Audifon terecht komen. Benieuwd naar de dekking van jouw zorgverzekering? Bij Slimster lees je meer over de hoortoestel vergoeding van alle verzekeraars.

audifon hoortoestellen

Audifon hoortoestellen op maat

Wordt jouw gehoor steeds slechter? Of ben je aan een nieuw hoortoestel toe? Vraag dan meteen de gratis hoortest op onze website aan. Je kunt snel terecht bij een audicien uit jouw eigen regio. Heb je inderdaad een hoortoestel nodig? Bij onze audiciens kun je hoortoestellen op proef meekrijgen. Vraag naar de mogelijkheden voor een gehoorapparaat van Audifon bij jouw audcien. Wil je de Audifon hoortoestellen vergelijken met andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met gehoorapparaat merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Audifon hoortoestellen