ExSilent hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Exsilent is een innovatief bedrijf in de hoortoestellen branche. Zij verbazen zich over het feit dat een hoortoestel er altijd hetzelfde uit ziet. Daarom hebben zij met de hulp van professionals een serie gehoorapparaten bedacht die ook qua design de nodige aandacht hebben gekregen. Hierdoor ziet een ExSilent hoortoestel er heel anders uit dan hoortoestellen van andere merken. De bedoeling hiervan is om de barrière te verlagen voor mensen die eigenlijk een hoortoestel nodig hebben, maar ze op dit moment nog niet dragen. ExSilent is een Nederlands bedrijf en is in Amsterdam opgericht in 2005. Via Slimster lees je meer over ExSilent hoortoestellen en kun je gratis een afspraak maken bij een audicien in jouw stad!

Het assortiment gehoorapparaten van ExSilent

De mensen van ExSilent hebben het gepresteerd om design, software en innovatieve technologie samen te brengen in zeer kleine hoortoestellen. Het assortiment is niet groot. Voorheen kon je kiezen uit 2 verschillende series. De ExSilent Ytango en de ExSilent Qleaf. De Ytango serie zijn hoortoestellen met de luidspreker in het oor voor zeer licht tot ernstig gehoorverlies. De ExSilent Qleaf serie zijn kleine hoortoestellen voor in het oor. Voor zeer ernstig gehoorverlies tot bijna doof heeft ExSilent nog geen hoortoestellen ontworpen.

Tegenwoordig richt ExSilent zich vooral op slimme hooroplossingen. Voor jongeren die eigenlijk nog geen hoortoestel willen hebben zij de QUBI hoorversterker ontwikkeld. Dit is het onzichtbare hoordevice, welke je dus compleet in je gehoorgang kunt plaatsen. Je kunt deze kleinste hoorversterker van Nederland online bestellen voor 325 euro (single) of 495 euro (duo pack).

Twijfels over de kwaliteit van jouw gehoor?
Gratis gehoortest

De QUBI hoorversterker

Heb jij last van slechter worderd spraakverstaan en kun je gesprekken niet goed meer volgen? Dan is de QUBI hoorversterker van ExSilent een goede optie. Dit hoortoestel is niet geschikt voor ernstige slechthorendheid, maar is perfect wanneer je gehoor wat ondersteuning nodig heeft. Ideaal tijdens rumoerige gesprekken of meetings met collega's waar je moet focussen. Om de QUBI de kopen heb je geen verwijzing van een KNO-arts nodig. Je kunt deze zelf online bestellen of aanvragen via jouw StAr-audicien.

  • Klein en vrijwel onzichtbaar
  • Eenvoudig te verkrijgen
  • Schakelen naar jouw geluidsniveau

qubi hoorversterker

ExSilent hoortoestellen op maat

Heb jij te maken met gehoorverlies en ben je benieuwd naar de gehoorapparaten van ExSilent? Laat jouw gehoor testen bij een audicien uit jouw eigen regio door de gratis hoortest aan te vragen. Als je te maken hebt met gehoorverlies krijg je van jouw audicien één of meerdere hoortoestellen mee op proef. Informeer eens naar de innovatieve ExSilent hoortoestellen van Nederlandse makelij. Je kunt de ExSilent hoortoestellen vergelijken met andere merken via Slimster.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
ExSilent hoortoestellen