ReSound hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Net als vele andere hoortoestellen producenten komt ook ReSound uit Denemarken. ReSound bestaat sinds 1943 en is over de gehele wereld één van de leidende bedrijven in de gehoorapparatenbranche. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ballerup in Denemarken. ReSound biedt innovatieve oplossingen aan de gebruikers. Gedegen technologie, design en innovaties staan daarbij hoog in het vaandel. Het doel van ReSound is om geluidskwaliteit, design en techniek te combineren tot topproducten voor de eindgebruiker. Wil jij een ReSound hoortoestel proberen? Via Slimster maak je eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw buurt!

Het assortiment gehoorapparaten van ReSound

ReSound heeft een groot assortiment hoortoestellen. Voor elke mate van slechthorendheid is er een passend gehoorapparaat van ReSound verkrijgbaar. In het assortiment bevinden zich hoortoestellen achter het oor, hoortoestellen met de luidspreker in het oor, hoortoestellen in het oor en hoortoestellen compleet in het kanaal. De goedkoopste modellen van ReSound zijn voor iedereen zeer betaalbaar. Al vanaf €500,- is er een ReSound hoortoestel verkrijgbaar.

Deze ReSound Vea serie is een veelgekozen oplossing voor ernstig gehoorverlies. Andere populaire series zijn de ReSound Enya, Ligo en LINX.

ReSound hoortoestellen op proef?
Maak een afspraak

Verbinden met smartphone

De topmodellen gaan door tot prijzen boven de €1600,-, waarbij de nieuwste ReSound LiNX ook in staat is om te communiceren met jouw iPhone of iPad. Maar ook voor Android apparaten is directe streaming een mogelijkheid. Bovendien zijn deze moderne gehoortoestellen oplaadbaar. Je hoeft dus nooit meer extra hoortoestel batterijen aan te schaffen.

Afhankelijk van jouw ingedeelde categorie krijg je ook voor een ReSound hoortoestel een vergoeding van maximaal 75% vanuit de zorgverzekering. De juiste aanvullende verzekering kan ook de eigen bijdrage van 25% verder dekkend maken. Hierdoor kun je een ReSound hoortoestel in sommige gevallen geheel gratis krijgen.

resound hoortoestellen

ReSound hoortoestellen op maat

Heb jij te maken met gehoorverlies? Vraag dan onze gratis hoortest aan op onze website. Een audicien uit jouw eigen omgeving zal contact met je opnemen. Blijkt uit de gratis hoortest dat jouw gehoor inderdaad achteruit is gegaan en ben je toe aan een hoortoestel? De audicien laat je hoortoestellen op proef uitproberen. Vraag dan eens naar de ReSound hoortoestellen. Wil jij meer weten over andere merken gehoorapparaten? Je kunt de ReSound hoortoestellen vergelijken met andere merken via Slimster.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
ReSound hoortoestellen