Oticon hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Oticon is één van de grootste bedrijven in de wereld op het gebied van hoortoestellen. Het is tevens één van de oudste hoortoestellen bedrijven met een oprichting in 1904 in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Het was toen dat Hans Demant een oplossing zocht voor zijn slechthorende vrouw. Hans Demant besloot zelf een bedrijf op te starten om slechthorenden een beter leven te geven. Het motto van Oticon is dan ook niet voor niets “People First”. De eindgebruiker staat centraal bij de ontwikkeling van de Oticon hoortoestellen. Vandaag de dag is Oticon actief in de hele wereld. Via Slimster maak je eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw buurt om deze gehoortoestellen te proberen!

Het assortiment gehoorapparaten van Oticon

Het assortiment van Oticon is zeer groot te noemen. In het assortiment zitten hoortoestellen achter het oor, hoortoestellen met de luidspreker in het oor, hoortoestellen in het kanaal en hoortoestellen compleet in het kanaal. Oticon heeft hoortoestellen in de reeks matig tot bijna doof. Bekende series zijn de Oticon Intiga, de Oticon Siya, de Oticon Xceed en de Oticon OPN S. De prijzen beginnen bij €600,- voor de goedkoopste hoortoestellen.

Benieuwd naar de Oticon hoortoestellen?
Maak een afspraak

Accessoires voor hoortoestellen

Naast een ruim aanbod hoorapparaten heeft Oticon ook diverse accessoires. Zo maken ze jouw leven nog een stukje comfortabeler. Maak gebruik van de Oticon App om het volume te regelen en van programma te wisselen. Via Bluetooth kun je eenvoudig connecten met jouw televisie, muziekspeler en computer. Geen gedoe meer met hoortoestel batterijen? Kies voor een oplaadbaar Oticon hoortoestel en laad deze 's avonds op.

Uiteraard kun je bij jouw StAr-gecertificeerde audicien ook terecht voor Oticon hulpmiddelen.

oticon hoortoestel app

Oticon hoortoestellen op maat

De Oticon hoortoestellen in de top van het segment met de allernieuwste technologiën en innovaties zijn verkrijgbaar tot een bedrag van €2000,-. Ben jij toe aan een hoortoestel? Ook voor de Oticon hoortoestellen kun je een vergoeding krijgen van maximaal 75%. Dit geldt voor de aanschaf van een hoortoestel binnen jouw categorie. De overige 25% eigen bijdrage kan met de juiste aanvullende verzekering nog verder gedekt worden.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Oticon hoortoestellen