Phonak hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Het Zwitserse bedrijf Phonak bestaat sinds 1947. Opgestart in Zürich had Phonak toen nog de naam “AG für Elektroakustik”. Pas vele jaren later werd de naam gewijzigd naar Phonak, door de oprichting van de Phonak Group, met Phonak Holding AG als moederbedrijf. Phonak maakt zich sterk om de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies te verhogen en om mensen vertrouwen te geven actieve levens te leiden.

Dankzij de innovatieve kracht in geluidsakoestiek en de samenwerking met internationale hoorspecialisten zorgt Phonak voor een heel assortiment aan topkwaliteit hoortoestellen. Meer weten over Phonak hoortoestellen? Via Slimster maak je eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw omgeving voor vrijblijvend advies!

Het assortiment gehoorapparaten van Phonak

In het assortiment van Phonak vind je hoortoestellen voor elk type gehoorverlies. Hoortoestellen achter het oor, hoortoestellen met open aanpassing, hoortoestellen met de luidspreker in het oor, hoortoestellen in het oor, in het kanaal of compleet in het kanaal. Hierdoor is Phonak actief met alle types gehoorapparaten. Bekende hoortoestellen zijn de Phonak Virto Quest serie, de Phonak Exelia serie, de Phonak Audéo S serie, de Phonak Naida S serie, de Phonak Cros serie en de Phonak Ambra serie.

De prijzen van de gehoorapparaten van Phonak lopen uiteen van €700,- tot €1900,-. Dit is uiteraard afhankelijk van het soort gehoorverlies en de categorie waar je wordt ingedeeld. Ook voor Phonak hoortoestellen geldt dat je een vergoeding kunt krijgen vanuit de zorgverzekering.

Gratis een Phonak hoortoestel proberen?
Maak een afspraak

100% onzichtbare gehoorapparaat

Twijfel jij nog over het nemen van een gehoorapparaat omdat je niet wilt dat dit voor iedereen te zien is? Dan is de Phonak Lyric echt iets voor jou. Dit hoortoestel is namelijk 100% onzichtbaar. Hij wordt geplaatst in jouw gehoorgang en brengt een helder, natuurlijk geluid. Je kunt hem vervolgens dag en nacht blijven dragen. De Phonak Lyric heeft namelijk een batterijtechnologie met vochtbescherming.

phonak hoortoestellen

Phonak hoortoestellen op maat

Ben jij op zoek naar een hoortoestel voor jouw hoorproblemen? Een Phonak hoortoestel is een zeer goede keuze. Vraag via onze website de gratis hoortest aan. Een StAr-gecertificeerde audicien uit jouw omgeving zal contact met je opnemen voor een gratis hoortest. Blijkt uit de hoortest dat je een gehoorapparaat nodig hebt? Dan heb je vaak de keuze om enkele hoortoestellen op proef mee naar huis te nemen.

Informeer dan naar de innovatieve hoortoestellen van Phonak. Naast Phonak kun je bij onze audiciens ook terecht voor vele andere merken hoortoestellen. Je kunt de Phonak hoortoestellen vergelijken via Slimster met andere merken.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Phonak hoortoestellen