Widex hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Widex is het 6e grootste bedrijf op het gebied van hoortoestellen. Ook dit bedrijf komt oorspronkelijk uit Denemarken, waar het in 1956 is opgericht. De grootste prestatie van Widex is het maken van het eerste digitale in-het-oor hoortoestel in 1995. Widex werkt volgens 3 uitgangspunten: Originaliteit, Volharding en Betrouwbaarheid.

Men probeert door middel van innovatieve oplossingen om van gebaande paden af te wijken. Samen met een team van internationale experts blijft Widex werken aan de beste gehooroplossingen, waarbij betrouwbaarheid voor de eindgebruiker hoog in het vaandel staat. Wil jij de Widex hoortoestellen proberen? Maak via Slimster eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw buurt!

Het assortiment gehoorapparaten van Widex

Bij Widex vind je een compleet assortiment voor alle soorten gehoorverlies. Elk type hoortoestel vind je terug in het grote assortiment van dit Deense bedrijf. Van Widex hoortoestellen achter het oor tot Widex hoortoestellen die compleet onzichtbaar in het kanaal zitten. Hierdoor vind je bij Widex altijd een gehoorapparaat die geheel aan jouw wensen voldoet.

Gratis een Widex hoortoestel thuis proberen?
Maak een afspraak

Bekende series zijn de Widex Real, de Widex Enjoy, de Widex Unique, de Widex Cros en de Widex Evoke. De prijzen van een Widex hoortoestel beginnen net onder de €700,- en lopen op tot €1800,- voor het nieuwste toptoestel. Als slechthorende word je ingedeeld in een bepaalde categorie. Binnen deze categorie mag je een hoortoestel uitzoeken waar een vergoeding van maximaal 75% vanuit jouw zorgverzekering voor bestaat. De overige 25% is met een aanvullende verzekering soms verder af te dekken.

Widex Evoke hoortoestel

De Widex Evoke is 's werelds eerste intelligente hoortoestel. Het ontwikkelt zich namelijk in real life om steeds beter in te spelen op jouw luisterpatroon. Evoke past jouw gehoortoestel automatisch aan op jouw behoeften en op de omgeving. Jij ervaart daarom perfect geluid in en druk leven.

Widex hoortoestellen op maat

Is jouw gehoor de laatste tijd minder geworden? Vraag dan eens de gratis hoortest op onze website aan. Een audicien uit jouw eigen omgeving zal een afspraak met je maken. Hier zal jouw gehoor uitgebreid worden getest. Blijkt dat je een hoortoestel nodig hebt? Dan kun je altijd één of meerdere hoortoestellen op proef mee naar huis krijgen. Vraag dan eens naar een gehoorapparaat van Widex. Wil jij meer weten over andere merken? Je kunt de Widex hoortoestellen vergelijken met andere merken via Slimster!

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Widex hoortoestellen