Signia hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

De Signia hoortoestellen maken deel uit van de Sivantos Group. Dit is één van de grootste producenten van hoortoestellen ter wereld. Zij leveren onder andere gehoorapparaten van merken als Siemens, Audio Service en dus Signia. In meer dan 95 landen worden Signia hoortoestellen verkocht en ook jij kan hier in Nederland genieten van hun kwaliteit. Wil jij meer weten over de soorten hoortoestellen, prijzen en accessoires van Signia? Bij Slimster vertellen we je er graag meer over. Uiteraard kun jij ook direct een afspraak maken bij een audicien in jouw stad om vrijblijvend een gehoortoestel te proberen!

Het assortiment gehoorapparaten van Signia

Bij Signia heb je de keus uit diverse soorten gehoorapparaten. Zo kun je kiezen voor een achter-het-oor hoortoestel of een hoortoestel met luidspreker in de gehoorgang. Maar ook compleet-in-het-kanaal hoortoestellen kun je krijgen van dit hoogwaardige merk. Signia hoortoestellen onderscheiden zich door een hoge geluidskwaliteit en extra gebruikscomfort. Denk bijvoorbeeld aan oplaadbare gehoorapparaten en de mogelijkheid om te verbinden met andere elektronische apparaten. Bekende series zijn onder andere;

  • Signia Pure
  • Signia Styletto
  • Signia Motion
Vrijblijvend Signia hoortoestel proberen?
Maak een afspraak

Signia Xperience hoortoestel

De nieuwste technologie van Signia heet Xperience. Met Signia Xperience wordt jouw hoortoestel een 'zintuig', het begrijpt wat JIJ nodig hebt. Op basis van waar je bent en wat je doet biedt dit hoortoestel jou de beste kristelheldere hoorbeleving. Het geluid wordt precies voor jou op maat doorgegeven. Signia hoortoestellen met Xperience technologie beschikken namelijk over akoestische- en bewegingssensors. Hierdoor worden instellingen aangepast op basis van beweging, waardoor gesprekken beter worden gevolgd en zelfs lokalisatie van verkeersgeluiden makkelijker gaat.

Wil jij Xperience ervaren? De Signia Pure 312 X beschikt over deze techniek.

signia hoortoestel pure

Hoortoestellen Signia op maat

Heb jij last van gehoorverlies en ondertussen matige tot ernstige slechthorendheid? Dan is een hoorapparaat een goede oplossing. Vraag via Slimster eerst een gratis gehoortest aan bij een audicien in jouw stad. Op basis van deze hoorscan kan de specialist advies geven over Signia hoortoestellen. Benieuwd naar de kwaliteit van Signia Xperience? Je mag een hoortoestel twee weken op proef mee naar huis nemen. Zo kun jij een goed doordachte keuze maken. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste hoortoestellen voor jouw gehoorproblemen!

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Signia hoortoestellen