Bernafon hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

De geschiedenis van Bernafon gaat 60 jaar terug naar het Zwitserse Bern. Uit de visie om mensen met een hoorbeperking zonder problemen te laten communiceren, met behulp van geavanceerde technologie, is de opmars van Bernafon begonnen. Inmiddels is dit Zwitserse bedrijf wereldwijd actief en heeft het ook een kantoor in Amstelveen. De missie van Bernafon is de ontwikkeling van kwaliteitshoortoestellen voor authentieke hoorsensaties. Door de Bernafon hoortoestellen te combineren met zeer fijne Zwitserse technologiën is er voor iedereen met gehoorverlies een hoortoestel van zeer goede kwaliteit op de markt.

Het assortiment gehoorapparaten van Bernafon

Bernafon richt zich op elk soort gehoorverlies. Dit zien we terug in het ruime assortiment aan Bernafon hoortoestellen. In het assortiment bevinden zich hoortoestellen achter het oor, ook met open aanpassing, hoortoestellen met luidspreker in het oor, hoortoestellen in het oor, hoortoestellen in het kanaal en hoortoestellen compleet in het kanaal.

Deze laatste zijn voorzien van zulke fijne technologie, dat deze bijna geheel onzichtbaar zijn. Bekende hoortoestellen in het assortiment zijn de Bernafon Zerena, de Bernafon Neo en de Bernafon Chronos. Bernafon biedt een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor iedere gebruiker. Dankzij prijzen vanaf €500,- is er voor iedereen een Bernafon hoortoestel beschikbaar. De topmodellen gaan over de toonbank voor rond de €2000,-.

Gratis een Bernafon hoortoestel proberen?
Maak een afspraak

Blijf verbonden met Bernafon

Tegenwoordig gebruiken we steeds meer elektronische apparaten. Daarom is het belangrijk dat hoortoestellen hier slim mee overweg kunnen. De Bernafon hoorapparaten kunnen draadloos communiceren met jouw smartphone, mediaspeler en televisie. Dit zorgt voor een beter spraakverstaan, betere geluidswaarneming en de mogelijkheid om individueel het tv volume in te stellen.

Afhankelijk van de categorie waarin je wordt ingedeeld bestaat er een vergoeding van 75% op de aanschafprijs van een gehoorapparaat van Bernafon. Deze hoortoestel vergoeding is met de juiste aanvullende verzekering nog hoger, waardoor je in sommige gevallen een Bernafon hoortoestel gratis kunt krijgen.

bernafon hoortoestellen

Bernafon hoortoestellen op maat

De eerste stap op weg naar een hoortoestel is het laten uitvoeren van een hoortest. Via onze website kun je een gratis hoortest bij een audicien uit jouw regio aanvragen. Mocht je inderdaad gehoorverlies hebben dan kun je één of meerdere hoortoestellen van jouw audicien op proef meenemen naar huis. Informeer bij jouw audicien naar de gehoorapparaten van Bernafon voor kleine modellen met de laatste technologiën. Je kunt de Bernafon hoortoestellen vergelijken met andere hoortoestel merken.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met gehoorapparaat merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Bernafon hoortoestellen