Selectic hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

De Selectic hoortoestellen waren voorheen, net als de NovaSense hoortoestellen, exclusief verkrijgbaar bij de Schoonenberg audiciens. Selectic is onderdeel van hoortoestellenfabrikant SeboTek en valt zowel qua techniek, design en de prijs in het hoogste segment. Selectic hoortoestellen onderscheiden zich door hoogwaardige hooroplossingen te bieden. Ze zijn in iedere luistersituatie te gebruiken.

Selectic zorgt niet er niet alleen voor dat je kunt horen, maar biedt een regelrecht hoorcomfort. Hierdoor geeft een gehoorapparaat van Selectic een ultieme ervaring, wat voor een optimale geluidskwaliteit zorgt. Via Slimster maak je eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw buurt voor meer informatie!

Het assortiment gehoorapparaten van Selectic

De Selectic hoortoestellen zijn uitgerust met een aantal technologische foefjes, waardoor de hoorapparaten de beste luisterprestatie leveren:

  • Onopvallende behuizing dankzij een kleine chiparchitectuur
  • Bewezen klankkwaliteit en een betrouwbare signaalweergave
  • Een akoestisch terugkoppelingssysteem onderdrukt versterkingsgeluiden
  • Optimale spraak- en geluidslokalisatie
  • Uniek besturingssysteem: AutoSense OS herkent jouw omgeving en stelt het toestel automatisch bij
  • Met de oplaadbare Luna R kun je nu genieten van 24 uur hoorgenot zonder opnieuw op te laden
  • Alle hoorapparaten zijn stof- en waterbestendig
Gratis Selectic hoortoestellen thuis proberen?
Maak een afspraak

Verschillende hoortoestel modellen

Op dit moment zijn er drie verschillende series van Selectic verkrijgbaar. De Selectic Luna R-serie is een premium hoortoestel en biedt optimaal comfort en spraakverstaan. De luidspreker zit in de gehoorgang, waardoor jij een betere geluidskwaliteit ervaart. Het geluid klinkt helder en natuurlijk. De Selectic Luna I-serie bestaat uit hoortoestellen in het oor. Hierdoor zijn de gehoorapparaten compleet onzichtbaar voor de buitenwereld. Wil je een hoortoestel achter het oor? Dan is de Selectic Luna B-serie de oplossing. Via een slangetje of een klein luidsprekertje gaat het geluid je gehoorgang in.

Wil jij een Selectic hoortoestel laten aanmeten? Dan kun je een vergoeding van maximaal 75% krijgen vanuit uw basisverzekering. Een aanvullende verzekering kan de laatste 25% soms verder afdekken.

selectic hoortoestellen

Selectic hoortoestellen op maat

Is jouw gehoor de laatste tijd minder goed geworden? Vraag dan onze gratis hoortest aan. Deze gratis hoortest zal plaatsvinden bij een audicien uit jouw eigen omgeving. Ben je inderdaad toe aan een hoortoestel? Vraag dan eens naar het assortiment hoortoestellen van Selectic bij jouw audicien. Wil je meer weten over andere merken? Je kunt de Selectic hoortoestellen vergelijken met andere merken via Slimster.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met hoortoestel merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Selectic hoortoestellen