Coselgi hoortoestellen

Pascal van de Beek
Content Specialist
2 minuten

Coselgi is de grootste Italiaanse fabrikant van hoortoestellen. Wereldwijd worden deze Italiaanse hoortoestellen in meer dan 40 landen verkocht. Sinds 2012 is Coselgi in Deense handen en is het hoofdkantoor naar de Deense stad Lynge verhuisd, waar het onderdeel is geworden van Widex. Coselgi brengt geavanceerde hoortoestellen op de markt met het oog op de gebruiker. Bij Slimster vertellen we je meer over Coselgi hoortoestellen en maak jij eenvoudig een afspraak bij een audicien in jouw stad voor advies!

Kwaliteit van Colselgi hoortoestellen ervaren?
Maak een afspraak

Het assortiment gehoorapparaten van Coselgi

Wat direct opvalt aan het assortiment van Coselgi zijn de prijzen. Vergeleken met andere fabrikanten zijn de basis hoortoestellen vanaf €400,- zeer schappelijk geprijsd. Ook de topmodellen met prijzen tussen de €1100 en de €1300 euro zijn behoorlijk goedkoop te noemen. Dankzij de vergoeding vanuit de zorgverzekering is een gehoorapparaat van Coselgi zeker geen dure aangelegenheid.

Hierbij moeten we echter wel een kanttekening plaatsen dat Coselgi enkel gehoorapparaten maakt voor mensen met een lichte tot gemiddelde mate van gehoorverlies. Mensen met zeer ernstig gehoorverlies tot bijna doof doen er goed aan om een andere fabrikant te zoeken. Voor de mate van slechthorendheid waar Coselgi wel voor produceert kunnen we echter kort zijn. Deze voldoen prima en dat voor een zeer schappelijke prijs.

Bekende Coselgi hoortoestellen zijn de Coselgi Dinamico serie, de Coselgi Unia serie en de Coselgi Cros serie. Je vindt hoortoestellen achter het oor (met en zonder open aanpassing), hoortoestellen in het oor en de zeer kleine hoortoestellen compleet in het kanaal in het assortiment van deze Italiaans/Deense fabrikant.

coselgi hoortoestellen

Coselgi hoortoestellen op maat

Ben jij toe aan een nieuw hoortoestel? Of merk je dat jouw gehoor steeds slechter wordt? Maak gebruik van de service van Slimster en vraag een gratis hoortest aan op onze website. Een audicien uit jouw eigen omgeving zal contact met je opnemen om een afspraak te maken. Blijkt uit de gratis hoortest dat je een hoortoestel nodig hebt? Dan kun je hoortoestellen uitproberen en deze op proef mee naar huis nemen. Vraag dan eens naar de Coselgi hoortoestellen. Je kunt de Coselgi hoortoestellen vergelijken met hoortoestellen van andere fabrikanten.

Andere merken

Benieuwd naar het aanbod van andere merken? Bekijk hieronder het overzicht met gehoorapparaat merken.

Gratis horen offertes?
Geheel vrijblijvend
Coselgi hoortoestellen