Scancool vriezers

Scancool vriezers

ScanCool is een merk uit Denemarken dat vriezers produceert. Het merk doet dit al jaren en is hiermee een ervaren producent van de beste vriestechnieken. Zo weet ScanCool het voor elkaar te krijgen dat het vriezers met een Ultra Low-techniek kan ontwikkelen. Deze vriezers kunnen maar liefst -86 graden Celsius als temperatuur krijgen. ScanCool haalt de koelte van Denemarken naar de vriezers in jouw huis en maakt het nog flink wat kouder!

Door de jarenlange ervaring van het merk weet het van iedere vriezer weer een duurzaam wonder der techniek te maken! Vergelijk alle ScanCool vriezers op Slimster.nl en vind de webshop met de beste online aanbieding!

0 resultaten

Geen producten gevonden

Wijzig je filterinstellingen of Reset filters.

ScanCool vriezers vergelijken

Er zijn zowel ScanCool vrieskasten, ScanCool vrieskisten als ScanCool tafelmodel vriezers van dit Deense merk. Je vindt de beste vriezers van ScanCool op Slimster.nl! Bij ons kun je namelijk gemakkelijk en snel vriezers vergelijken door te filteren op eigenschappen van de vriezers. Zo kun je jouw perfecte prijsklasse aangeven en kun je daarnaast filteren op de gewenste afmetingen en veel meer. Vergelijk ScanCool vriezers bij Slimster!

Vriezer van ScanCool

ScanCool maakt verschillende soorten vriezers, zoals de Classic-vriezers. Met dit type vriezer ben je voorzien van een energiezuinig apparaat met een netto-inhoud van 110 liter tot 720 liter. Dit type vriezer heeft de basisfuncties die iedereen kan gebruiken in het dagelijks leven. De vriezers zijn er daarnaast voor de huishoudens die nét dat kleine beetje extra kunnen gebruiken. Deze Scancool vriezers zijn gemaakt volgens de laatste technologieën en helpen jou met alles wat je nodig hebt. Bij ScanCool heb je de keuze!

Ben jij op zoek naar de beste vriezer?
Bekijk de beste vriezers

Ultra Low techniek

De vriezers van ScanCool zijn letterlijk erg cool. Door de unieke techniek kan de temperatuur in de apparaten dalen tot maar liefst -86 graden Celsius, waardoor je levensmiddelen ontzettend lang kunt bewaren. De vriezers van dit merk zijn daarnaast voorzien van de hoogste kwaliteitsstandaarden en scoren optimaal op de punten gebruiksgemak en betrouwbaarheid.