Solcon

Solcon

Solcon staat voor veilig en betrouwbaar internet. Zij bieden zowel DSL als glasvezelpakketten aan voor een scherpe prijs. Bij Slimster kun je eenvoudig Solcon internet vergelijken op internetsnelheid, maandtarief en combinatie pakketten met o.a. digitale tv en vast bellen. Vind direct de beste deal!

Solcon internet vergelijken

Solcon DSL en glasvezel

solcon internet Solcon heeft al ruim 20 jaar ervaring met online veiligheid. Zij streven er dan ook naar om iedereen te voorzien van veilig en betrouwbaar internet. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het iSA Multimediafilter. Hiermee kun je eenvoudig instellen wat je kinderen wel of niet te zien kunnen krijgen op het web. Je kunt kiezen voor DSL en glasvezel abonnementen. Glasvezel van Solcon biedt supersnel en stabiel internet (en tv) van de allerhoogste kwaliteit.

Wil jij een goedkoop Solcon internet-abonnement afsluiten? Je kunt eenvoudig een pakket samenstellen met behulp van onze internetvergelijker. Je kunt kiezen uit alleen internet, internet & tv pakketten en natuurlijk een Solcon Alles-in-1 abonnement. Met een internetsnelheid tot 1000 Mbit/s kun je volle bak downloaden, streamen en thuiswerken zonder last van een trage internetverbinding.

Internet pakketten Solcon

Benieuwd naar alle internet abonnementen van Solcon? Hoewel de provider DSL en glasvezel aanbiedt, zal altijd automatisch gekozen worden voor de beste en meest stabiele verbinding op jouw adres. Dit betekent dat als er glasvezel mogelijk is bij jou, Solcon ook een glasvezel abonnement zal leveren. Kun je nog geen glasvezel ontvangen? Dan krijg je ADSL internet geleverd (deze pakketten zijn goedkoper, maar ook trager en minder stabiel).

Je hebt de keus uit verschillende Solcon abonnementen, waarbij de prijs (mede) afhankelijk is van de internetsnelheid. Zoek jij snel internet? Dan is het Gigabit pakket met download- en uploadsnelheden 1000/500 Mbit/s iets voor jou. Solcon Premium biedt 500 Mbit/s internetsnelheid, Compleet biedt 200 Mbit/s en Start biedt 100 Mbit/s internet.

Solcon abonnementen vergelijken
Op zoek naar de goedkoopste internet aanbieding van Solcon? Gebruik de vergelijker van Slimster om alle Solcon pakketten te vergelijken. Wij helpen jou bij het vinden van de beste online aanbieding!

Solcon Compleet Extra's

Combineer je een Solcon abonnement met een mobiel abonnement van KPN, dan krijg je elke maand fijne voordelen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis zenderpakket (zoals Pluspakket of ESPN Compleet). Maar ook cadeau's als elke maand korting op de kosten of dubbel zoveel data voor je telefoon. Met Solcon Compleet Extra's profiteer jij dus van veel voordeel als je abonnementen van Solcon en KPN combineert.

Contactgegevens Solcon

Wil jij contact opnemen met Solcon, bijvoorbeeld met vragen over een nieuwe installatie of een bestaand internet abonnement? Hieronder vind je de contactgegevens van Solcon.

Telefonische klantenservice

088-0032222
Werkdagen 8.00 - 20.00 & zaterdag 9.00 - 17.30

Postadres

Solcon
Postbus 127
8250 AC Dronten

Online klantenservice

Klantenservice Solcon

Andere providers vergelijken

Wil je ook het aanbod van andere internetproviders vergelijken? Bij Slimster kun je eenvoudig alle aanbiedingen vergelijken om het goedkoopste internetabonnement te vinden. Doe de postcodecheck en vergelijk de beschikbare aanbieders op jouw adres.