500 Mbit/s internet

Is het tijd voor een nieuw en sneller internetabonnement? Tegenwoordig heb je razendsnelle abonnementen in de aanbieding, waaronder pakketten met een internetsnelheid van 500 Mbit/s. Met 500 Mbit/s internet kun je met meerdere mensen tegelijk thuis internetten, streamen, downloaden, gamen én thuiswerken. Hieronder kun je alle 500 Mb/s abonnementen vergelijken en vind je direct de laagste online prijs!

500 Mbit/s internet vergelijken

Providers met 500 Mb/s internet abonnement

Heb jij sneller internet nodig en ben je op zoek naar een goed 500 Mb/s abonnement? Misschien heeft jouw huidige provider wel een internetpakket met deze snelheid in de aanbieding. In dat geval kun je jouw internet-abonnement eenvoudig upgraden en (eventueel) verlengen. Uiteraard kun je ook onze vergelijker gebruiken om alle internetproviders met een 500 Mbit/s abonnement te vergelijken. Deze providers bieden 500 Mb/s internet aan;

Waar is internetsnelheid 500 Mbit/s voor geschikt?

Sluit jij een internet abonnement af met maximale snelheid van 500 Mb/s? Dan ben je altijd online zonder vertraging! Het hele gezin kan tegelijkertijd internetten, tv kijken in HD kwaliteit, online gamen en Netflix streamen. Bovendien kan iedereen ook snel internetten op zijn of haar smartphone op het thuis WiFi-netwerk. Deze internetsnelheid is ook ideaal wanneer meerdere personen regelmatig thuis moeten werken.

De prijzen van een 500 Mbit/s internet abonnement liggen wel wat hoger in vergelijking met minder snelle (ADSL) abonnementen. Voor een hogere internetsnelheid betaal je nu eenmaal meer. Woon jij met 1 of 2 personen thuis, dan is het wellicht niet nodig om zo'n hoge snelheid te halen. In dat geval kun je kiezen voor een goedkoper 200 Mb/s abonnement om geld te besparen. Heb jij een bedrijfje aan huis of een groot gezin met (thuis)studerende kinderen? Dan is een 1 gigabit internetabonnement misschien een betere keus. Zo behaal je de hoogste snelheid en heb je altijd stabiel internet.

Internet Speedtest

Wil jij de snelheid van jouw huidige internet abonnement eens testen? Met de Slimster Speedtest zie je direct wat jouw maximale upload snelheid en download snelheid is.

Postcodecheck

Benieuwd welke providers en abonnementen verkrijgbaar zijn op jouw woonadres? Met onze postcode check kun je direct zien welke pakketten leverbaar zijn!

Postcodecheck

500 mbit/s internet

Glasvezel of kabel

Bij het afsluiten van een nieuw internetabonnement met 500 Mb/s heb je de keus uit glasvezel of kabelinternet. Een ADSL of VDSL pakket is niet mogelijk aangezien de maximale snelheid hier 200 Mb/s is. Hoewel de downloadsnelheid van een kabel- en glasvezel abonnement gelijk is, heeft glasvezel internet toch een groot voordeel. Bij glasvezel-internet kun je namelijk net zo snel uploaden als downloaden. Bij internet via de kabel is de maximale upload snelheid een stuk lager.

Internet abonnement 500 Mbit/s afsluiten

Ben jij altijd online, werk je veel thuis én stream je graag films en series in 4K kwaliteit? Dan is een 500 Mbit/s internet abonnement precies wat je nodig hebt. Door onze vergelijker te gebruiken kun je alle providers en abonnementen filteren op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk dus niet alleen naar de prijs per maand, maar vergelijk ook op merk, combinatie-voordeel en type internetverbinding. Wij helpen jou bij het vinden van de beste online aanbieding. En overstappen regel je veilig en eenvoudig direct online!