Internet & tv vergelijken

Ben jij op zoek naar de beste internet provider en de goedkoopste aanbieding? Doe de postcodecheck en zie welke internetpakketten in jouw wijk verkrijgbaar zijn.

Waarom internet & tv vergelijken via Slimster?

Je hebt tegenwoordig enorm veel keus als het gaat om abonnementen voor huis internet, tv en bellen. Zo kun je pakketten met alleen internet vergelijken. Maar het is ook mogelijk om voor internet & TV te kiezen of om voor een alles-in-1 pakket te gaan. Via Slimster kun je internet en tv vergelijken van alle providers. Zo vind je eenvoudig de goedkoopste aanbieding naar jouw wens.

Vind jij snelheid het belangrijkst? Of is goedkoop wat je zoekt? Door gebruik te maken van onze vergelijker kun je filteren op jouw wensen. Zo kun je de prijzen van providers vergelijken om snel de beste deal te vinden. Vergelijk alle internetabonnementen van Budget, Caiway, KPN, Online.nl, Oxxio, T-Mobile, Tele2, XS4ALL, Youfone en Ziggo.

  • Eenvoudig en snel alle internet & tv providers vergelijken
  • Vind direct de beste prijs voor jouw internetpakket
  • Internet & tv vergelijken, besparen en makkelijk overstappen
  • Alle informatie van internet & tv aanbieders op een rij

Direct internet aanbieders vergelijken

internet en tv vergelijken via Slimster

ADSL / VDSL

ADSL en VDSL zijn internetverbindingen over de vaste telefoonlijn. Vroeger waren dit zeer trage verbindingen, maar tegenwoordig komen de snelheden in de buurt van kabelinternet. Dit type interenet maakt gebruik van een koperdraad en is over het algemeen de goedkoopste optie. Doe de postcodecheck om te controleren of ADSL of VDSL een hoge internetsnelheid kan bieden in jouw woning. Wil jij ADSL vergelijken? Bij Slimster vergelijk je alle providers.

Kabel

Kabelinternet verloopt via de kabelaanbieder in jouw regio. Voor veel gebieden is dit Ziggo. In Zeeland is DELTA de vast kabelprovider. Internet via de kabel is doorgaans erg snel en qua downloadsnelheid en uploadsnelheid vergelijkbaar met glasvezel. Kabelinternet is duurder, maar er wordt wel altijd een basispakket met tv-zenders bijgeleverd. Aansluiting vindt plaats op de plek waar de COAX-kabel het huis binnenkomt. Kabelinternet vergelijken doe je eenvoudig via Slimster.

Glasvezel

Het grote voordeel van glasvezel internet is dat de snelheid zeer constant is. Zowel voor downloaden als voor verzenden van bestanden (hoge uploadsnelheid). In veel gemeenten is al een glasvezelnetwerk aangelegd, maar je kunt voor de zekerheid de postcodecheck doen in onze vergelijker. Vind jij een hoge internetsnelheid belangrijk? Dan is een glasvezelabonnement de beste keus. Gelukkig kun je hier glasvezel vergelijken van alle providers.

Alles-in-1 pakketten

Tegenwoordig zijn alles-in-1 pakketten het meest populair. Met 1 abonnement haal je internet, televisie en telefonie in huis. Met deze complete 3-in-1 pakketten heb je een contract bij 1 provider en kun je dus behoorlijk wat korting krijgen. Bovendien is het makkelijker dan drie verschillende abonnementen afsluiten.

Via Slimster kun je het alles in 1 pakket vergelijken van alle bekende providers. De onderlinge pakketten kunnen behoorlijk verschillen. Denk aan internetsnelheid, maar ook aan de zenderpakketten. Wil je overstappen naar het beste alles-in-1-pakket? Dan kun je vaak profiteren van extra voordeel of een cadeau bij overstappen, zoals een tablet of gratis FOX Sports abonnement. Overstappen internet met cadeau? Wij tonen jou alle actuele voordeelacties!

internet vergelijken

Internet en TV aanbiedingen

Gebruik jij geen vaste huistelefoon meer? Kies dan voor een internet & TV pakket zonder telefonie. Wanneer je voor het bellen toch altijd je mobieltje gebruikt is het overbodig om nog een vaste telefoonaansluiting in huis te gebruiken. Maak gebruik van onze vergelijker om de beste huis internet en televisie pakketten te vergelijken. Kijk hierbij naar de prijs, snelheid en het digitale tv zenderaanbod. Op basis van jouw voorkeuren kun je digitale tv vergelijken en direct overstappen naar een goedkopere aanbieder.

Gebruik onze postcodecheck

Wil jij internet vergelijken en de beste aanbieding vinden? Wij helpen je graag! Doe als eerst onze postcode check om te controleren welke providers en abonnementen verkrijgbaar zijn op jouw adres. Vervolgens kun je alle abonnementen filteren op jouw wensen qua internetsnelheid, prijs en pakket. Kies uit enkel internet, internet en TV of een pakket met internet en onbeperkt vast bellen.

Internetsnelheid

Op basis van jouw internetgebruik en huishouden kun je een passend internetabonnement kiezen. Je wil immers niet last hebben van traag internet wanneer je thuiswerkt, online games speelt en 4K Netflix series streamt. Aan de andere kant is het ook zonde om een duur abonnement af te sluiten, terwijl je eigenlijk helemaal niet zo'n hoge internetsnelheid nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan;

Overstappen van internet provider

Internet & tv

Wil jij overstappen naar een andere internet en tv provider? Of wil je een nieuwe aansluiting regelen bij een verhuizing? Dat is zo gepiept! Maak een keuze uit de beschikbare abonnementen op jouw adres en klik door naar de website van de provider. Hier vul je jouw gegevens in en geef je jouw wensen aan. De nieuwe provider zal dan jouw huidige abonnement opzeggen en wordt jouw nieuwe internet pakket bevestigd. Uiteraard heb je na de bevestiging nog 14 dagen bedenktijd om kosteloos te annuleren. Via Slimster kun je ook zakelijk internet vergelijken, ideaal voor jouw kantoor of werkruimte.