200 Mbit/s internet

Is jouw huidige internet abonnement te traag geworden en zoek je een snellere provider? Misschien is een 200 Mbit/s internetpakket wel iets voor jou. Met 200 Mb/s heb je een snelle internetverbinding, zonder dat je hier de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Bij Slimster kun je eenvoudig alle 200 Mbit/s aanbieders en prijzen vergelijken. Zo vind je altijd de beste internet deal!

200 Mbit/s internet vergelijken

Providers met 200 Mb/s internet abonnement

Misschien heeft jouw huidige provider ook wel een abonnement met 200 Mb/s internet in de aanbieding. Dan kun je jouw huidige abonnement eenvoudig upgraden en eventueel verlengen. Toch niet helemaal tevreden of je huidige aanbieder? Maak gebruik van onze internetvergelijker om alle providers en pakketten te vergelijken. Bijna alle internetproviders bieden wel een 200 Mbit/s abonnement aan. De onderstaande providers verkopen deze snelheid;

Waar is internetsnelheid 200 Mbit/s voor geschikt?

Met een abonnement van 200 Mb/s heb je stabiel internet voor het hele gezin. Zo kun jij thuiswerken zonder zorgen, terwijl de kinderen op hun eigen kamer aan het Netflixen zijn. En dit allemaal zonder verlies van snelheid. Je kunt met een dergelijke internetsnelheid series en films kijken in 4K beeldkwaliteit, razendsnel bestanden downloaden en online games spelen.

Omdat in 2024 steeds meer mensen vanuit huis werken, is een 200 Mbit/s internetverbinding een zeer welkome upgrade voor abonnementen van 20 mb/s of 50 mbs. Met 200 Mb/s weet je zeker dat je altijd snel internet thuis hebt en je meetings via Skype of Zoom soepel verlopen. Wanneer je veel thuiswerkt raden wij wel aan om voor en glasvezel abonnement te kiezen. Hierbij kun je namelijk net zo snel downloaden als uploaden. Wel zo handige wanneer je grote bestanden moet uploaden of versturen voor je werk!

Het voordeel van een 200 Mbit/s internet abonnement is dat de prijs nog relatief laag is, zeker in vergelijking met abonnementen van 500 Mb/s of 1000 Mb/s. Natuurlijk zijn deze laatste 2 pakketten nóg veel sneller, maar heb je dat nodig? Als jij aan 200 Mbit/s genoeg hebt, dan kun je hiermee goed besparen op de maandkosten van jouw internet (en TV) pakket.

Internet Speedtest

Benieuwd naar de maximale snelheid van je huidige internetabonnement? Met onze speedtest zie je direct welke internet snelheid je momenteel haalt op jouw adres!

Postcodecheck

Overstappen van provider of compleet nieuw internet abonnement afsluiten? Controleer met onze postcode check welke abonnementen op jouw adres leveren!

200 mbit/s internet

Glasvezel of ADSL

Bij het afsluiten van een nieuw internetabonnement met 200 Mb/s heb je de keus uit glasvezel of ADSL / VDSL. Het voordeel van een ADSL abonnement is dat dit in heel Nederland leverbaar is. Een nadeel is echter dat de uploadsnelheid een stuk lager is dan de downloadsnelheid, bijvoorbeeld 200 Mb/s downloaden en 20 Mb/s uploaden. In sommige gevallen kan dit het thuiswerken belemmeren. Glasvezel is nog niet overal in Nederland leverbaar, maar heeft wel een stabielere verbinding en de upload- en downloadsnelheid zijn even hoog.

Internet abonnement 200 Mbit/s afsluiten

Heb je voor jouw internetgebruik genoeg aan een abonnement van 200 Mb/s? Door onze vergelijker te gebruiken kun je alle providers en abonnementen filteren op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk dus niet alleen naar de prijs per maand, maar vergelijk ook op merk, combinatie-voordeel en type internetverbinding. Wij helpen jou bij het vinden van de beste online aanbieding. En overstappen regel je veilig en eenvoudig direct online!