XS4ALL

XS4ALL

In 1993 is XS4ALL ontstaat uit een initiatief van grondleggers in de hackerscène. Het bedrijf heeft zich snel ontwikkeld tot een vooruitstrevende internetprovider in Nederland. Speerpunten van XS4ALL zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Daarom hebben zij veel tevreden zakelijke en particuliere klanten. XS4ALL staat voor First Class Internet en een goede service, al meer dan 25 jaar!

XS4ALL internet vergelijken

XS4ALL internet, TV & telefonie

xs4all internet vergelijken Op zoek naar een betrouwbare internetprovider waar service een belangrijk speerpunt is? Dan is XS4ALL internet zeker iets voor jou. De internet abonnementen zijn regelmatig als beste getest door de Consumentenbond en TROS Radar. XS4ALL is misschien niet de goedkoopste provider, maar het uitgebreide aanbod en de expertise vallen in de smaak. Ook in oktober van 2019 kwam het Alles-in-1 Glasvezel pakket als Beste uit de Test van de Consumentenbond.

Benieuwd wat een alles in één abonnement van XS4ALL te bieden heeft? Je krijgt een maximale internetsnelheid van 500 mbs, interactieve TV en vast bellen. Maar ook mobiel internet behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast biedt XS4ALL 1.000 gratis WiFi hotspots door heel Nederland en een gratis installatiemonteur. Toch op zoek naar goedkope internetpakketten? Dan kun je eens kijken naar de ADSL abonnementen van XS4ALL. Deze pakketten zijn goedkoper, maar bieden een tragere (en minder stabiele) internetverbinding.

Op zoek naar de goedkoopste XS4ALL 3-in-1 glasvezel pakketten? Doe de postcodecheck via Slimster en vergelijk alle abonnementen die leverbaar zijn op jouw adres. Wij helpen jou graag bij het vinden van de beste aanbieding!

Zakelijk internet van XS4ALL

Niet alleen als particulier kun je bij XS4ALL terecht voor internet, tv en bellen. Het bedrijf is ook in de zakelijke markt erg geliefd. Wil jij als ondernemer zakelijk internet afsluiten? Voor alle zakelijke klanten en ZZP'ers biedt de provider snel, veilig en betrouwbaar internet. Ook biedt het hosting, domeinnaamregistratie, hosted exchange, veiligheidstrainingen en PIN-betalingen.

Naast dit uitgebreide servicepakket biedt zakelijk internet nog meer voordeel voor ondernemers. Zo zijn de kosten fiscaal aftrekbaar en wordt de BTW getoond op de factuur. Perfect voor jouw administratie. Heb jij een grote onderneming en op zoek naar maatwerk? Ook dan kan XS4ALL jou van dienst zijn met internet en andere ICT-oplossingen.

Contactgegevens XS4ALL

Wil jij XS4ALL bereiken? Hieronder hebben we de contactgegevens voor je op een rij gezet. Zo kun je eenvoudig contact opnemen met vragen over je huidige abonnement, overstappen of een nieuw internetpakket.

Telefonische klantenservice

020-3987666 (lokaal tarief)
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 - 20.00 en zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00

Postadres

XS4ALL Internet B.V.
Postbus 1848
1000 BV Amsterdam

Online klantenservice

Klantenservice XS4ALL

Andere providers vergelijken

Naast XS4ALL internet pakketten kun je via Slimster ook alle andere providers vergelijken. Doe de postcodecheck en zie direct welke abonnementen leverbaar zijn op jouw adres. Vergelijk internetaanbieders op prijs, snelheid, zenderpakket en eventuele extra's. Zo vind jij altijd de beste aanbieding!