Ziggo

Ziggo

Ziggo is onderdeel van het grootste kabelbedrijf ter wereld. Door een fusie met kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel is Ziggo de grootste glasvezelprovider in Nederland. Het Ziggo netwerk bestaat inmiddels voor 97% uit glasvezel. Hierdoor krijg jij supersnel internet, storingsvrije digitale televisie en perfect wifi in huis. Ziggo heeft voor iedereen een passend abonnement!

Ziggo internet vergelijken

Ziggo kabelinternet

ziggo internet vergelijken Via het netwerk van Ziggo kun je verschillende diensten afnemen, zoals digitale tv, supersnel internet en vaste telefonie. Tegenwoordig is kabelinternet zeer geschikt voor zware internetgebruikers. Wil je veel downloaden, films en series streamen, Interactieve TV kijken, online gamen en videobellen? Met een snelheid tot 1000 Mb/s is dit zeker mogelijk. Uiteraard heeft Ziggo ook goedkope internet pakketten voor de consumenten die minder veel eisen van hun internetverbinding.

Na de fusie met UPC heeft Ziggo een monopolie-positie op het COAX-netwerk. In heel Nederland is Ziggo de leverancier van kabelinternet, behalve in Zeeland waar DELTA de provider is. Tegenwoordig is kabelinternet net zo snel als glasvezel. Dit komt omdat 97% van het kabelnetwerk al uit glasvezel bestaat. Alleen de verbinding van de wijkcentrale naar de modem loopt nog via de COAX-kabel. In de toekomst kan de snelheid van kabel internet nog verder worden verhoogd. Nadeel is wel dat de uploadsnelheid niet gelijk is aan de downloadsnelheid, zoals bij glasvezel wel het geval is.

Wil je Ziggo internet afsluiten op jouw adres? Doe de postcode check en zie direct welke pakketten beschikbaar zijn. Ziggo biedt los internet aan in verschillende pakketten, zoals Start, Complete, Max en Giga. Je kunt zelf kiezen of je hier Interactieve TV en/of vast bellen bij wilt nemen.

Ziggo Alles-in-1 pakketten

Bij Ziggo heb je het gemak om zelf je pakket samen te stellen. Je kunt kiezen voor alleen internet, een internet en tv pakket of voor een combinatie van internet, televisie en vaste telefonie. Zo'n alles-in-1 pakket is vaak goedkoper dan losse abonnementen en je kunt van diverse extra's profiteren. Zoals kortingen, een welkomscadeau of gratis Ziggo Sport.

Ziggo gebruikt een digitale interactieve settopbox. Hiermee kun je digitale tv kijken, maar ook programma's opnemen en Live TV pauzeren. Het standaard zenderpakket bestaat uit ongeveer 80 tv-zenders. Kies je voor het Max of Giga abonnement? Dan ontvang je maar liefst 125 zenders. Uiteraard zijn extra pakketten als Fox Sports Eredivisie, Ziggo Sport Totaal en Film1 eenvoudig te kiezen.

Wil jij profiteren van snel Ziggo internet, een ruim zenderaanbod en onbeperkt vast bellen? Vergelijk dan alle abonnementen via Slimster en vind eenvoudig het beste en goedkoopste internet abonnement voor jouw woning!

Contactgegevens Ziggo

Wil je in contact komen met Ziggo? Hieronder vind je de contactgegevens van hun klantenservice. Zo kun je Ziggo eenvoudig bereiken met vragen over je huidige abonnement of een nieuw (internet)pakket.

Telefonische klantenservice

0900-1884 (lokaal tarief)
Maandag t/m zondag bereikbaar van 6.00 - 0.00

Postadres

Ziggo
Postbus 43048
3540 AA Utrecht

Online klantenservice

Klantenservice Ziggo

Andere providers vergelijken

Bij Slimster kun je niet alleen Ziggo internet vergelijken, je kunt hier alle pakketten en providers vergelijken. Doe de postcodecheck en zie direct welke abonnementen leverbaar zijn op jouw adres. Vergelijk internetaanbieders op prijs, snelheid, zenderpakket en extra's. Wij helpen jou graag bij het vinden van een betrouwbaar, snel en goedkoop internetpakket.