Budget

Budget

Budget Thuis levert al jaren stroom en gas aan meer dan 1 miljoen mensen. Maar ze willen nog meer saaie producten leveren. Producten die je echt nodig hebt, maar waar je weinig tijd aan kwijt wilt zijn. En waar je graag zo min mogelijk voor betaalt. Daarom is naast Budget Energie sinds kort Budget Alles-in-1 ontstaan. Internet, TV en Bellen via het KPN-netwerk voor de scherpste aanbieding!

Budget internet pakketten vergelijken

Budget Internet Thuis

budget alles in 1 Budget levert dus al stroom en gas onder de naam Budget Energie. In 2019 is daar Budget Alles-in-1 bij gekomen. Een nieuwe dienst om 1 plek te creëren voor alle energie- en telecomdiensten die jij nodig hebt. De overkoepelende naam is Budget Thuis. De visie van Budget is dat je sowieso gas en stroom moet hebben en dat internet en televisie eenvoudig moeten werken, en dat voor een zo laag mogelijke prijs.

Budget positioneert zichzelf als prijsvechter, met als doel om jou maandelijks te laten besparen op de vaste kosten. Om nog meer gemak te bieden is overstappen, verhuizen, meterstanden doorgeven en het aan- of uitzetten van zenderpakketten met een paar klikken geregeld.

"Van Budget geen verhalen over het belang van groene stroom of super-de-luxe werkend internet. Groene stroom en werkend internet horen normaal te zijn. Wij zijn er voor iedereen die niet in mooie praatjes gelooft. En die geen gedoe wil. Budget Thuis. Minder betalen, minder gedoe, minder bla bla."

Budget Alles-in-1 pakket

Bij Budget kun je terecht voor goedkope Alles-in-1 pakketten. Kies voor het gemak van 1 abonnement voor internet, digitale tv en vaste telefonie. Heb jij al energie via Budget en kies je voor een alles in 1 abonnement? Dan krijg je elke maand ook nog eens 5 euro combikorting. Jouw abonnement wordt dus nog goedkoper. Bij Budget heb je de keus uit internet via ADSL (goedkoop) of voor razendsnel glasvezel (sneller en constanter). Met een maximale snelheid van 500 Mb/s is Budget glasvezel geschikt voor Interactieve TV en onbeperkt vast bellen.

Doe natuurlijk wel altijd eerst onze postcodecheck om te controleren welke abonnementen beschikbaar zijn in jouw woning.

Contactgegevens Budget

Wil jij contact opnemen met Budget? Bijvoorbeeld als je vragen hebt over jouw huidige abonnement of benieuwd bent naar de status van een nieuwe bestelling. Hieronder vind je de actuele contactgegevens van Budget Alles-in-1.

Klantenservice Budget

088-7307377 (lokaal tarief)
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 16.00

Postadres

Budget Alles-in-1
Postbus 23064
3001 KB Rotterdam

Online klantenservice

Klantenservice Budget

Andere providers vergelijken

Bij Slimster kun je natuurlijk ook alle andere internetproviders vergelijken. Doe de postcodecheck en zie direct welke providers en pakketten leverbaar zijn op jouw adres.