• Genomineerd voor Website van het Jaar 2020
  Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

  Internet en onbeperkt vast bellen vergelijken

  Gebruik jij de huistelefoon nog graag? Dan is een pakket met vaste telefonie echt iets voor jou. Via Slimster kun je eenvoudig alle providers van internet en onbeperkt vast bellen vergelijken. Bel wie je wilt, waar je maar wilt en wanneer je maar wilt, zonder je zorgen te maken over extra kosten. Bekijk hieronder alle aanbiedingen en vind de provider met de beste deal voor internet en telefonie in 1 pakket!

  Providers internet en vast bellen vergelijken

  Internet en onbeperkt vast bellen

  Door te kiezen voor internet en onbeperkt vast bellen heb je een abonnement voor internetten en telefonie bij 1 provider. Hierbij verloopt het bellen ook via de internetverbinding. Dit is flexibeler en goedkoper, waardoor jij dus onbeperkt kunt bellen voor een vaste prijs. Dit is vooral handig wanneer jij nog graag gebruik maakt van de huistelefoon en niet alleen een mobiele telefoon gebruikt. Of bijvoorbeeld wanneer je een eigen bedrijf hebt en naast zakelijk internet ook altijd telefonisch bereikbaar wilt zijn. Maar ook als je vrienden of familie in het buitenland hebt is dit handig. Je kunt met deze abonnementen bellen door heel Europa. Wat zeggen we... zelfs wereldwijd kun je mensen bellen!

  Op zoek naar een goedkoop pakket voor internet en vast bellen? Via Slimster vergelijk je alle providers en ontdek je direct de scherpste aanbiedingen!

  Hoe werkt internet en vast bellen?

  Kies je voor internet en onbeperkt vast bellen? Dan wordt telefonie ook geleverd via de internetverbinding. Dit noemen we Voice over Internet Protocol (VoIP) of IP-telefonie. Bij telefonie over de internetverbinding wordt jouw stem in kleine datapakketjes over het internet vervoerd. Zo kun je eenvoudig telefoneren over de hele wereld. Kies je voor zo'n pakket? De provider levert je dan een modem met telefoonaansluiting, dit noemen we de VoIP-gateway.

  Wil jij internet en onbeperkt vast bellen vergelijken? Dan heb je de keus uit drie verschillende netwerken, namelijk; kabelinternet, DSL (ADSL / VDSL) en glasvezel. Een ADSL internetpakket is goedkoper, maar kabelinternet en glasvezelinternet zijn sneller, stabieler en beter geschikt voor pakketten inclusief bellen en televisie.

  Voordelen internet en vaste telefonie pakket

  • Digitale telefonie is goedkoper
  • Vaste prijs; niet meer betalen per minuut
  • Huidige telefoon en nummer behouden
  • 1 modem voor internet en telefonie
  • Extra pakketkorting bij veel providers

  Of ga je voor internet, bellen en tv?

  Wil je nog meer besparen op je internetpakket? Dan kun je kiezen voor een alles-in-1 pakket. Deze abonnementen combineren internet, telefonie en tv zodat je nog goedkoper uit bent. Bovendien ben je met 1 abonnement klaar en heb je geen gedoe met verschillende facturen. Wil je de hoogste snelheid en beste kwaliteit digitale tv? Dan raden wij je aan om te kiezen voor het glasvezelnetwerk. Tegenwoordig hebben (bijna) alle providers wel aanbiedingen voor glasvezel.

  Postcodecheck en providers vergelijken

  Wil jij de aanbiedingen voor internet en onbeperkt vast bellen vergelijken? Doe dan de postcode check op Slimster om te zien welke pakketten verkrijgbaar zijn op jouw adres. Je ziet direct een overzicht van alle providers en hun aanbiedingen. Vervolgens kun je vergelijken op o.a. internetsnelheid, prijzen en bijvoorbeeld de cadeaus bij overstappen.

  Eenvoudig overstappen

  Heb jij de pakketten voor internet en vaste telefonie goed kunnen vergelijken? Dan heb je vast een provider gevonden die aan jouw eisen voldoet. Je kunt via Slimster eenvoudig overstappen van internetabonnement. Zo kun je kiezen voor een goedkoper pakket of voor een abonnement met hogere internetsnelheid. Klik door naar de provider van jouw keuze en vul alle gegevens in. Vervolgens gaat de aanbieder jouw internet + bellen abonnement in orde maken. Zo simpel is het!

  Uiteraard heb je 14 dagen bedenktijd en kun je altijd kosteloos annuleren binnen die periode.

  Vergelijk ook