Providers vergelijken

Op zoek naar een betrouwbare provider voor jouw internet, tv en telefonie pakket? Bij Slimster kun je de 10 grootste aanbieders onafhankelijk vergelijken. Doe de postcodecheck en controleer welke internet abonnementen leverbaar zijn op jouw adres. Vergelijk providers op prijs, snelheid, zenderpakket en extra's. Zo vind je eenvoudig de beste deal voor jouw alles-in-1-pakket of los internet, digitale tv of telefonie.

Internetproviders vergelijken

Welke providers kun je vergelijken?

Bij Slimster kun je de 10 grootste internet providers vergelijken uit Nederland. Hierboven zie je de pakketten inclusief actuele aanbiedingen van onder andere KPN, Tele2 en Ziggo. Vergelijk internet providers en vind snel het goedkoopste abonnement voor ADSL, kabel of glasvezel. Hieronder zie je een overzicht van de bij ons aangesloten alles in 1 providers.

Budget

Budget

Budget Thuis levert al jaren stroom en gas aan meer dan 1 miljoen mensen. Maar ze willen nog meer saaie producten leveren. Producten die je echt nodig hebt, maar waar je weinig tijd aan kwijt wilt zijn. En waar je graag zo min mogelijk voor betaalt. Daarom is naast Budget Energie sinds kort Budget Alles-in-1 ontstaan. Internet, TV en Bellen via het KPN-netwerk voor de scherpste aanbieding!
Meer informatie
Caiway

Caiway

Caiway bestaat al sinds 1981 en is één van de bekendste providers van internet, digitale tv en vaste telefonie. Caiway is een vooruitstrevende aanbieder en het bedrijf zet daarom vol in op glasvezel. Wees voorbereid op de toekomst met een razendsnel alles in 1 pakket via het glasvezelnetwerk. Momenteel is Caiway de op een na grootste glasvezel provider van Nederland!
Meer informatie
Canal Digitaal

Canal Digitaal

Canal Digitaal is de grootste aanbieder van satelliet televisie in Nederland. Ook heeft Canal Digitaal het grootste aanbod in televisiezenders en HD televisie. Juist door het enorme aanbod van Canal Digitaal onderscheid deze aanbieder zich makkelijk ten opzichte van andere aanbieders van digitale televisie. Wil jij meer weten over digitale TV van Canal Digitaal? En wil je de laatste aanbiedingen en pakketten vergelijken van deze provider? Slimster helpt je graag op weg!
Meer informatie
KPN

KPN

KPN is al jaren een van de meest toonaangevende providers van internet, digitale televisie, vaste telefonie en mobiel bellen. Bekijk ook KPN alles in 1 met kado aanbiedingen.
Meer informatie
Online.nl

Online.nl

Online.nl is misschien nog niet zo lang bekend als internetaanbieder. Toch bestaat het bedrijf al erg lang. Voorheen was het namelijk bekend onder de namen Euronet, Orange, Wanadoo en T-Mobile Online.nl. Online.nl zorgt er voor dat jij altijd online bent. Met goedkope pakketten voor internet, vaste telefonie en interactieve televisie. En dit alles via ADSL, VDSL, kabel of het glasvezelnetwerk!
Meer informatie
Oxxio

Oxxio

Oxxio ken jij waarschijnlijk wel als energieleverancier. Net als Budget heeft Oxxio zich nu ook toegelegd op het aanbieden van internet, tv en bellen. Zo haal je al je belangrijke producten voor thuis bij één organisatie. Oxxio speelt hier slim op in door maandelijkse korting te bieden wanneer je zowel energie als een alles-in-1 pakket afneemt. Bij Slimster kun je alle Oxxio internet pakketten vergelijken!
Meer informatie
Solcon

Solcon

Solcon staat voor veilig en betrouwbaar internet. Zij bieden zowel DSL als glasvezelpakketten aan voor een scherpe prijs. Bij Slimster kun je eenvoudig Solcon internet vergelijken op internetsnelheid, maandtarief en combinatie pakketten met o.a. digitale tv en vast bellen. Vind direct de beste deal!
Meer informatie
T-Mobile

T-Mobile

T-Mobile heeft zo'n 3,7 miljoen klanten in Nederland en is daarmee één van de grootste aanbieders van mobiele telefonie. Het merk is onderdeel van Deutsche Telekom en richt zich op particuliere en zakelijke klanten. Bij T-Mobile kun je ook terecht voor DSL en glasvezel abonnementen. Deze worden geleverd in combinatie met een vaste internetaansluiting met Interactieve TV en vast bellen!
Meer informatie
Tele2

Tele2

Als we zeggen Tele2, dan denk jij vast aan de reclamespotjes op TV. In heel Nederland is Tele2 wel bekend als provider voor TV, internet en telefonie (mobiel en vast). Tele2 kunnen we zien als prijsvechter en het merk probeert altijd met scherpe kortingen te komen voor internet pakketten. Wil jij net als Tele2 gaan voor Beter, Makkelijker en Goedkoper? Vergelijk dan hun abonnementen via Slimster!
Meer informatie
XS4ALL

XS4ALL

In 1993 is XS4ALL ontstaat uit een initiatief van grondleggers in de hackerscène. Het bedrijf heeft zich snel ontwikkeld tot een vooruitstrevende internetprovider in Nederland. Speerpunten van XS4ALL zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Daarom hebben zij veel tevreden zakelijke en particuliere klanten. XS4ALL staat voor First Class Internet en een goede service, al meer dan 25 jaar!
Meer informatie
Youfone

Youfone

Bij Youfone ben jij de baas over je zenderpakket, databundels en contract. Daarom heeft Youfone televisie, bellen en internet voor iedereen. Betaal niet langer voor diensten die je toch niet gebruikt. Maar stel een pakket samen waar jij écht iets aan hebt. Wil je alleen internet? Of past een internet en tv pakket toch beter bij je? Youfone staat voor Premium kwaliteit voor een lage prijs!
Meer informatie
Ziggo

Ziggo

Ziggo is onderdeel van het grootste kabelbedrijf ter wereld. Door een fusie met kabelproviders UPC, @Home, Casema en Multikabel is Ziggo de grootste glasvezelprovider in Nederland. Het Ziggo netwerk bestaat inmiddels voor 97% uit glasvezel. Hierdoor krijg jij supersnel internet, storingsvrije digitale televisie en perfect wifi in huis. Ziggo heeft voor iedereen een passend abonnement!
Meer informatie

Doe de postcodecheck en vergelijk internetproviders

Wil jij de beste internet aanbiedingen van dit moment vergelijken? Doe de postcode check en zie direct welke providers en abonnementen leverbaar zijn op jouw adres. Vervolgens kun je alle internet, tv en telefonie pakketten vergelijken op kenmerken die jij belangrijk vindt. Kijk dus niet alleen naar de prijzen, maar check ook de internetsnelheid, het zenderaanbod en extraatjes zoals Interactieve TV of onbeperkt bellen.