Tijdelijk internet

Heb jij tijdelijk internet nodig en zoek jij de beste deal? Bij Slimster vertellen we je alles over internet zonder vast contract. Denk aan maandelijks opzegbare abonnementen of aan een tijdelijke WiFi oplossing bij verhuizing, storing of internet op flexibele werkplekken. Gebruik onze internet vergelijker om de beste provider voor tijdelijk internet te vinden.

Tijdelijk internet vergelijken

Waarom internet zonder vast contract?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor tijdelijk internet. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing, waarbij je tijdelijk een ander woonadres hebt om een aantal maanden te overbruggen. Ook voor zakelijk internet is het handig om te kiezen voor internet zonder vast contract. Zo kun je makkelijker anticiperen op een verandering in de bedrijfsvoering, aantal flexibele werkplekken of benodigde internetsnelheid. In dit soort situaties wil je niet vastzitten aan een langlopend abonnement. Je wil dan flexibel en makkelijk internet!

Een simpele oplossing is natuurlijk om je mobiele databundel tijdelijk te gebruiken als hotspot. Je kunt dan thuis internetten zonder vast abonnement. Hierbij is het wel belangrijk dat je genoeg data hebt. Wij raden dan aan om te kiezen voor een abonnement met onbeperkt data. Een andere optie is om dus te kiezen voor een maandelijks opzegbaar internet abonnement. Zo zit je niet voor 1 jaar of 2 jaar vast aan een contract en kun je indien gewenst tussendoor wisselen van pakket of provider.

Voordelen internet 1 maand

  • Geeft veel flexibiliteit
  • Overstappen wanneer je wil
  • Je kunt providers uitproberen
  • Ideaal bij verhuizing of tijdelijk ander woonadres

Nadelen

  • Prijs per maand vaak hoger
  • Niet alle providers bieden dit aan
tijdelijk internet

Maandelijks opzegbaar internet abonnement

Maandelijks opzegbaar vast internet biedt dus zowel voordelen als nadelen. Wat jouw reden ook is om voor tijdelijk internet te kiezen, bij Slimster vind je de goedkoopste maandelijk opzegbare internetabonnementen! Op dit moment is KPN de enige provider die internet met maandcontract aanbiedt. Je hebt dus helaas weinig keus qua internet providers, maar bij KPN ben je wel zeker van snel en stabiel internet.

Let wel op; vaak betaal je voor tijdelijk internet een hogere prijs per maand. Is het niet direct nodig om internet zonder vastcontract af te sluiten, ga dan voor een jaarcontract en twee-jarig contract. Deze zijn goedkoper!

KPN internet maandelijks opzegbaar

Bij KPN heb je de keus uit glasvezel internet en ADSL. Ook kun je verschillende pakketten kiezen, zoals alleen internet, internet en vast bellen en natuurlijk KPN alles-in-1 pakketten. Bepaal wat jij nodig hebt en denk hierbij ook goed aan de vereiste snelheid voor downloaden en uploaden. Vervolgens kun je eenvoudig alle KPN aanbiedingen vergelijken en de beste deal selecteren.

Andere opties tijdelijk internet thuis

Er zijn alternatieven voor tijdelijk internet, zoals je smartphone gebruiken als hotspot in combinatie met een telefoon abonnement of sim only abonnement met veel data. In tegenstelling tot bij internet abonnementen, zijn sim only abonnementen bij veel providers wél maandelijks opzegbaar. Je kunt dus een sim only met 4G of 5G internet afsluiten per maand. Vervolgens stel je jouw telefoon in als hotspot en kun je in huis gebruiken maken van WiFi via je telefoon. Omdat je tijdens het internetten op de pc of laptop veel meer data gebruiken, raden wij aan om voor onbeperkt internet te kiezen. Zo kom je niet voor onaangename verassingen te staan.

Heb je een eigen KVK-nummer en ben je op zoek naar tijdelijk zakelijk internet? Voorheen kon je bij Ziggo eenvoudig een abonnement van 1 maand afsluiten. Op de website is deze optie echter niet meer te vinden, zij leveren liever internet pakketten met een looptijd van 1 jaar of 2 jaar. Wanneer je contact opneemt met de Ziggo klantenservice is het echter vaak nog wel mogelijk om zo'n tijdelijk internet abonnement af te sluiten op de zaak.

Tijdelijk internet abonnement afsluiten

Wil jij tijdelijk internet afsluiten voor de laagste prijs? Gebruik de Slimster internet vergelijker en bekijk alle pakketten. Op dit moment in 2024 biedt alleen KPN maandelijks opzegbaar internet aan. Vergelijk de prijzen van ADSL en glasvezelinternet om de beste aanbieding te vinden. Wij helpen jou graag bij het besparen op je internetabonnement zonder vast contract!