• Onafhankelijke informatie
  • Gecontroleerde specialisten
  • 191.000+ vergelijkingen
Gecontroleerde specialisten
Onafhankelijke informatie
Vergelijken via Slimster is gewoon mogelijk, maar houd wel rekening met de RIVM richtlijnen. #LetOpElkaar ❤️ Meer weten?

Mobiele telefoon abonnement vergelijken

Ben jij op zoek naar een een nieuw mobiel abonnement? Bij Slimster vergelijk je eenvoudig mobiele telefoon abonnement aanbiedingen vind je direct de laagste prijs.

Deze vergelijkingsmodule is in samenwerking met onze partner Telefoonabonnement.nl.

Nieuwe mobiele telefoon abonnement vergelijken

Je kunt veel verschillende telefoons vergelijken en je ziet direct de aanbiedingen van de providers. Door de opties die jij graag wilt aan te geven in de filter verschijnt de beste mobiel met abonnement met de voordeligste prijzen. Via Slimster kun je de telefoon op de website van de provider kopen en bestellen, zodat je zo snel mogelijk al kunt bellen met jouw nieuwe mobiel. Telefoonabonnementen vergelijken doe je dus heel eenvoudig bij Slimster. Ook sim only abonnementen vergelijken kan bij ons.

Goedkoopste abonnement met smartphone

Door de mobiele abonnementen te vergelijken met elkaar vind je de beste deal. Je vergelijkt prijzen van meerdere providers en je kunt kiezen uit modellen van onder meer LG, Samsung, Apple, Sony en Huawei. Welke wensen jij ook hebt, er zit altijd wel een mooie aanbieding voor jou tussen. Een abonnement met telefoon is wel vaak wat prijziger dan sim only, omdat je extra betaalt voor de telefoon die je erbij neemt.

Beste smartphone vergelijken met 1-jarig abonnement

De mobiele telefoons zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en wij hebben speciaal voor jou alle specificaties op een rij gezet. Als je de toestellen gaat vergelijken kun je meteen zien wat de verschillen zijn en of de mobiel beschikt over de functies die jouw voorkeur hebben. Je kunt ook aangeven hoe lang de looptijd van het telefooncontract mag zijn. Kies je voor een 1-jarig abonnement of denk je eerder aan een abonnement van één maand? Hoe langer de contractduur, hoe goedkoper het toestel wordt. Er zijn zelfs abonnementen waarbij je onbeperkt kunt bellen en sms’en. Wanneer je op zoek bent naar een los toestel raden je we aan om naar onze partner Telefoon.nl te gaan. Maar jouw nieuwe telefoon met abonnement zo goedkoop mogelijk te kopen doe je dus door slim te vergelijken bij Slimster!