Vodafone telefoon abonnementen vergelijken

Ben je op zoek naar een provider met een uitstekende, landelijke dekking op het razendsnelle nieuwe 5G-netwerk? Een provider met een fantastische klantenservice en flexibele mogelijkheden? Dan ben je bij Vodafone aan het juiste adres. Nieuwsgierig welk Vodafone abonnement het beste bij jou past? Slimster vergelijkt dagelijks alle Vodafone telefoon aanbiedingen bij verschillende aanbieders. Vergelijk en vind jouw beste deal voor Vodafone abonnementen met toestel.

Waarom kiezen voor Vodafone abonnement?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je klant moet worden bij Vodafone. Wat dacht je bijvoorbeeld van het feit dat ze als één van de eerste aanbieders over een 5G-netwerk beschikken? Of dat ze vele extra voordelen bieden dankzij hun fusie met Ziggo? Nieuwsgierig naar wat deze voordelen van een Vodafone telefoon abonnement zijn? We leggen het je graag uit.

Vodafone en Ziggo

Over een nieuwe bedrijfsnaam wordt al jarenlang gespeculeerd, maar dat Vodafone en Ziggo inmiddels één bedrijf zijn is wel duidelijk. En dat biedt vele voordelen. Vodafone is één van de grootste providers in Nederland op het gebied van mobiele telefonie. Ziggo is al jarenlang marktleider op het gebied van internet, tv en bellen.

Dankzij de fusie tussen Vodafone en Ziggo kunnen beide partijen profiteren van wat de ander te bieden heeft. En daardoor wordt het ineens een stuk interessanter en voordeliger om klant te worden of te blijven bij zowel Vodafone als Ziggo.

Non-stop extra's

Onder de noemer "Non-stop extra's" biedt Vodafone een hoop korting en voordelen als je op dit moment dus al klant bent van Ziggo. We sommen de voordelen voor je op:

  • Dubbel zoveel MB's in je databundel
  • Ontvang tot 5 euro korting per maand op je mobiele abonnement
  • Ontvang een extra TV-pakket naar keuze
  • Gratis veilig-online pakket
Deze voordelen blijven zolang je klant blijft bij beide bedrijven en vervallen dus zodra je overstapt.

Vodafone-Next

Vodafone is een innovatief bedrijf die regelmatig wat nieuws bedenkt. Zo ook "Vodafone-Next". Een unieke extra van Vodafone waarmee het makkelijker wordt gemaakt om te wisselen van telefoon. Als je niet tevreden bent over je telefoon en de wettelijke bedenktijd verstreken is, kan je ervoor kiezen om vanaf vier maanden na ingang van je contractperiode te switchen.

Dit doe je vanzelfsprekend niet kosteloos. Na vier maanden kan je ervoor kiezen om het resterende toestelbedrag af te lossen en je abonnement te verlengen voor een telefoon abonnement met een nieuw toestel. Je kunt er ook voor kiezen om je telefoon in te ruilen voor een andere. In dat geval ontvang je de dagwaarde van je telefoon en kan je met dat geld een nieuwe telefoon kopen. Mocht je een duurdere telefoon wensen, dan kan je het bedrag dat je tekort komt zelf aanbetalen. Handig, toch?

Red Unlimited

Net als zijn concurrenten KPN, T-Mobile en Tele2 biedt ook Vodafone tegenwoordig een onbeperkt internet en bellen bundel aan, genaamd Red Unlimited. Voor 35 euro per maand kan je elke maand eindeloos bellen en internetten op het snelle 5G-netwerk van Vodafone. Bij Slimster kun je alle Vodafone telefoon abonnementen met smartphone vergelijken om de beste Unlimited deal te vinden.

Andere bundels Vodafone mobiel

Naast een onbeperkt aanbod, kent Vodafone ook kleinere, goedkopere bundels. Zo kan je ook kiezen voor een databundel van maar liefst 100 GB, 40 GB, 20 GB, 6GB, 4GB en 2GB. Bekijk dus jouw huidige verbruik (van de laatste 3 maanden op je rekening) om te bepalen welke telefoonbundel past bij jouw bel- en surfgedrag.

Looptijd telefoonabonnement

Bij Vodafone heb je de keuze tussen twee contractperiodes. Je kunt kiezen tussen 12 maanden of 24 maanden. Bij de abonnementen van 12 maanden betaal je 1 euro per maand meer. Daarnaast betaal je je smartphone in een kortere looptijd af waardoor je maandbedrag die 12 maanden hoger wordt.

Vodafone telefoon abonnementen verlengen

Het kan natuurlijk zijn dat je op dit moment al bij Vodafone klant bent en binnenkort mag verlengen. Dan doe je er verstandig aan om niet direct in zee te gaan met het verlengingsaanbod dat je rechtstreeks van Vodafone ontvangt. Vaak kan het namelijk nog goedkoper als je ervoor kiest om prijzen te vergelijken.

Je hoeft namelijk niet je Vodafone abonnement verplicht bij de provider zelf af te sluiten. Dit mag ook bij een telefoonwinkel. Wij van Slimster vergelijken dagelijks duizenden aanbiedingen van Vodafone bij bekende shops als Mobiel.nl. Door mobiele abonnementen te vergelijken bespaar je al gauw tientallen euro's op je toekomstige toestelprijs.

Nummerbehoud

Wil je overstappen van een andere provider, zoals hollandsnieuwe of Ben, naar Vodafone? Dan kan je je huidige telefoonnummer gratis meeverhuizen. Je hoeft hierbij zelf geen actie te ondernemen, behalve bij het aanvragen van je contract door te geven dat je gebruik wilt maken van nummerbehoud. Vodafone zegt je oude provider gratis voor je op en regelt dat je telefoonnummer behouden blijft na afloop van je contract.

vodafone telefoon abonnementen

Smartphones vergelijken

Alle smartphones die via onze vergelijker leverbaar zijn, kunnen ook besteld worden in combinatie met een Vodafone telefoon abonnement. Je bent dus niet afhankelijk van het aanbod bij Vodafone. Alle telefoons zijn tegenwoordig simlockvrij. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor elke aanbieder. Maak gebruik van onze prijsvergelijker om direct te achterhalen bij welke aanbieder jouw gewenste toestel leverbaar is.

Zo kun je telefoons van merken als Samsung, Apple, LG, Motorola, Nokia, OnePlus, Google, Sony, Huawei en Xiaomi vergelijken op specificaties en prijzen in combinatie met abonnement.

Vodafone abonnement met of zonder BKR

Ben je van plan om een prijzige smartphone aan te schaffen in combinatie met een abonnement? Houd er dan rekening mee dat je een BKR registratie krijgt. Dit geldt alleen bij een toestelkrediet duurder dan 250 euro. Is jouw gewenste telefoon net wat duurder?

Dan kan je ervoor kiezen om het bedrag dat boven de drempel uitkomt, zelf aan te betalen. Een BKR-registratie is trouwens niets ernstigs als je je telefoonrekening netjes betaald, maar het kan er wel voor zorgen dat je minder hypotheek kan lenen als je op korte termijn van plan bent om te verhuizen.

Goedkoopste Vodafone telefoon abonnementen vergelijken

Vodafone telefoon abonnementen vergelijken

Natuurlijk wil je niet teveel betalen voor je nieuwe mobiele abonnement van Vodafone. Door gebruik te maken van de prijsvergelijker van Slimster ontdek je direct waar je jouw goedkoopste Vodafone abonnement kunt afsluiten. Vergelijk aanbiedingen op Slimster en vind direct jouw beste deal voor een Vodafone telefoon abonnement met toestel.