Ben telefoon abonnementen vergelijken

Ben telefoon abonnementen vergelijken

Ben! Wie heeft daar nou nog niet van gehoord? Eén van de oudste budget providers van ons land is onderdeel van T-Mobile en nog altijd extreem scherp aan de prijs. Zoek je een betrouwbaar netwerk met een flexibel aanbod en handige extra's? Dan is Ben zeker een interessante keuze! Nieuwsgierig naar het aanbod? Slimster vergelijkt dagelijks de beste Ben aanbiedingen. Vergelijk Ben telefoon abonnementen en vind jouw beste deal!

Waarom Ben mobiel abonnement?

Eén van de goedkoopste providers van Nederland. Betrouwbaar netwerk van T-Mobile. Speciale kortingsacties voor studenten. Geld verdienen samen met vrienden door beide klant te worden bij Ben. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Er zijn genoeg redenen te bedenken om klant te worden van Ben, maar de belangrijkste reden dat hun klanten ook daadwerkelijk blijven, is de uitstekende service van het netwerk en de landelijke 4G-dekking.

Bij Slimster kun je alle Ben telefoon abonnementen vergelijken, dus in combinatie met een smartphone of een goedkope sim-only zonder toestel. Zo bespaar jij eenvoudig op je maandelijkse telefoonkosten.

T-Mobile

Ben is onderdeel van T-Mobile en maakt daardoor gebruik van het eigen 4G en binnenkort ook 5G-netwerk van T-Mobile. Hoewel het twee compleet verschillende identiteiten zijn, zal je je dus geen zorgen hoeven te maken over een slechte dekking.

MB-pauze

Als je de MB-pauze activeert kan je geen gebruik meer maken van mobiel internet zodra je je bundel hebt verbruikt. Daarmee voorkom je onverwacht hoge kosten buiten je bundel. Uiteraard kan je daarmee wel gewoon blijven internetten via een Wifi-netwerk. Zodra je nieuwe maand gestart is, kan je weer internetten. De MB-pauze blijft ingeschakeld, totdat je hem zelf uitzet. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald.

Ben Studentenkorting

Ben is er speciaal voor studenten. De provider geeft studenten en scholieren extra voordeel om goedkoop gebruik te kunnen maken van hun netwerk. Zo ontvang je extra kortingen op telefoons, word je gratis aangesloten op het 4G-netwerk en hoef je nooit aansluitkosten te betalen.

Vriendenvoordeel

Vriendenvoordeel van Ben is een handig hulpmiddel om wat extra's te verdienen en - uiteraard - Ben aan nieuwe klanten te helpen. Als je vrienden kent die klant willen worden bij Ben, kan je ze een persoonlijke link doorsturen. Als jullie beiden dan klant worden ontvang je daar vervolgens beiden een bedrag voor. Dit bedrag kan oplopen tot € 33,00, afhankelijk van de prijs van je Ben mobiele abonnement.

Bundels Ben telefoonabonnement

Ben is een zeer flexibele provider, waarbij je volop keuze hebt. Je kunt kiezen uit vijf verschillende bundels. De laagste internetbundel is 500 MB en de hoogste maar liefst 5000 MB. Daarnaast kan je kiezen uit drie bel/sms bundels, bestaande uit: 100 min/sms, 300 min/sms en onbeperkt bellen en sms-en. De internetbundels van Ben worden regelmatig verhoogd.

Je kunt op dit moment nog kiezen uit een 3G en 4G bundel. Daarbij betaal je 1 euro extra per maand als je gebruik wilt maken van Ben's 4G netwerk en 1,50 euro als je aangesloten wilt worden op het snellere 4G+ netwerk. Binnenkort zal daar ook T-Mobile's nieuwe, en nog véél snellere 5G-netwerk aan worden toegevoegd. De kosten daarvan zijn nog onbekend.

Contractduur
Als je kiest voor een Ben abonnement met toestel, hebben alle abonnementen een contractduur van 24 maanden. Je kunt dus niet kiezen voor een periode van 12 maanden.

Behoud je eigen telefoonnummer

Stap je over van een andere provider naar Ben? Dan wil je natuurlijk wel je oude telefoonnummer kunnen blijven gebruiken. Dat is geen probleem. Bij Ben kan je gebruik maken van gratis nummerbehoud. Bij de provider geef je dan aan dat je je oude telefoonnummer wilt behouden. Ben zegt het abonnement bij je huidige aanbieder op en zorgt er automatisch voor dat je nieuwe Ben abonnement op tijd ingaat en je je telefoonnummer kunt blijven gebruiken. Handig, toch?

Mobiel abonnement Ben verlengen

Ben je al klant bij Ben en wil je dat ook graag blijven? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om je contract via Ben rechtstreeks te verlengen. Maar dat zouden wij niet aanraden. Wij adviseren je om te vergelijken bij verschillende telefoonwinkels. Of je nu een Ben telefoon abonnement bij Ben zelf afsluit of bij een telecomaanbieder zoals Mobiel.nl: de voorwaarden zijn overal hetzelfde en het abonnement is gelijk.

Maar de korting op bijvoorbeeld je toestel kan bij Mobiel.nl een flink stuk hoger zijn. Veel bezoekers van onze website besparen op deze manier honderden euro's op hun telefoonkosten zonder daar moeite te voor moeten doen. Dat wil jij toch ook?

Simlockvrije telefoons

Alle telefoons die je via onze prijsvergelijker kunt bestellen, zijn simlockvrij. Dat houdt in dat ze te gebruiken zijn in combinatie met een simkaart van alle providers. Je bent dus nergens aan gebonden. Ook niet als je eenmaal een contract bij Ben of een andere provider hebt afgesloten.

Naast alle Ben telefoon abonnementen kun je bij ons de aanbiedingen van andere providers vergelijken. Denk aan abonnementen van KPN, hollandsnieuwe, Vodafone, T-Mobile en Tele2.

Keuze simkaarten

Op dit moment zijn er drie verschillende simkaarten: regulier, micro en nano. De nano-simkaart is de nieuwste en kleinste variant en wordt eigenlijk door alle huidige telefoons ondersteund. Mocht je op dit moment al een simkaart thuis hebben en je abonnement willen verlengen, dan heb je kans dat je nog een oudere simkaart hebt die niet in je nieuwe toestel past. In dat geval kan je contact opnemen met de provider en sturen zij je een nieuwe op. In de meeste gevallen doen ze dit gratis.

ben telefoon abonnementen

Bellen in de EU

Ga je binnenkort op vakantie naar Spanje, Frankrijk, België of bijvoorbeeld Luxemburg? Zolang je in een land blijft dat lid is van de EU hoef je je over zaken als roaming geen zorgen te maken. In de gehele EU kan je bellen en internetten tegen hetzelfde tarief van Ben als in Nederland.

Verplichte BKR-registratie bij toestelkrediet

Als je een telefoon wenst bij je Ben abonnement, dan kan het zijn dat je daar een registratie bij het BKR bij krijgt. Dit heeft geen consequenties zolang je je telefoonrekening keurig betaald en niet van plan bent om op korte termijn een hypotheek af te sluiten. De registratie bij het BKR geldt bij alle telefoonabonnementen met een toestelprijs duurder dan 250 euro.

Wil je dit liever voorkomen? Kies dan voor een goedkoper toestel of betaal het bedrag boven de 250 euro zelf bij. In onze prijsvergelijker vind je de functie "Zonder BKR". Door daar gebruik van te maken, laten wij je alle combinaties zien die mogelijk zijn zonder BKR-registratie.

Ben telefoon abonnementen vergelijken

Wil je zeker zijn van de beste prijs? De prijsvergelijker van Slimster toont je een duidelijk overzicht van alle aanbiedingen en prijzen van de dag. Wij vergelijken prijzen bij providers en een aantal betrouwbare aanbieders zoals Mobiel.nl, GSMweb en Mediamarkt. Bespaar ook tientallen euro's op je telefoonkosten. Vergelijk alle Ben abonnement aanbiedingen op Slimster en vind direct jouw beste deal!