OnePlus telefoons met abonnement vergelijken

Op zoek naar een razendsnelle smartphone, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Kies dan een OnePlus smartphone. Dit exclusieve merk brengt jaarlijks één van de best betaalbare smartphones in het krachtigste segment op de markt. Benieuwd naar het aanbod? Slimster ontvangt dagelijks de nieuwste prijzen en aanbiedingen van alle beschikbare OnePlus toestellen van dit moment. Bij ons vind je dus altijd de goedkoopste OnePlus telefoons met abonnement van de beste providers!

Over OnePlus

Met de slogan "Never Settle", maakt OnePlus meteen duidelijk waar het bedrijf voor staat. Nooit genoegen nemen met mindere kwaliteit. OnePlus is één van de jongste smartphonefabrikanten van dit moment en bestaat pas sinds 2013. De allereerste smartphone die de Chinese fabrikant op de markt bracht was de OnePlus One. Inmiddels zijn er al een kleine twintig toestellen verschenen en behoren ze tot de top van smartphoneverkopen wereldwijd.

OnePlus One

De OnePlus One is de allereerste smartphone van OnePlus. De smartphone werd aangekondigd in april 2014. Een half jaar later waren er een half miljoen toestellen van verkocht. Wat OnePlus zo bijzonder maakte, was de manier waarop je het toestel kon bemachtigen. Dit kon namelijk alleen op uitnodiging. Om een uitnodiging te kunnen bemachtigen moest je lid zijn van hun forum, of al een OnePlus toestel hebben.

Deze ietwat vreemde manier van verkopen, zorgde ervoor dat je de smartphone exclusief werd. Het was naast de iPhone van dat moment, de enige smartphone met een glazen achterkant. Doordat hij een flink stuk goedkoper was dan zijn concurrenten met soortgelijke specificaties werd de OnePlus One een enorme rage. Je kunt er voor kiezen om een OnePlus met telefoon abonnement te kopen of om een los toestel te bestellen.

Voordelen van OnePlus telefoons

In tegenstelling tot fabrikanten als Samsung, Huawei en LG brengt OnePlus jaarlijks slechts een opvolger van het vorige model op de markt. Soms gaat het hier om twee uitvoeringen: een snelle en een supersnelle. Ze richten zich hoofdzakelijk op de high-end gebruiker die de snelste prestaties voor een eerlijke prijs wenst en daarmee concurreren ze rechtstreeks met de vlaggenschepen van Samsung en Apple.

Het grootste voordeel van OnePlus is de uiterst vriendelijke prijs/kwaliteitsverhouding. En de uitgeklede versie van Android die er standaard op staat geïnstalleerd.

slimster
Jaarlijks een opvolger
Zoals gezegd ontvangt de OnePlus ieder jaar een opvolger en kent het merk alleen vlaggenschepen. Sinds 2020 is de standaard cijferreeks uitgebreid met de naam Nord. De OnePlus Nord is de meest recente smartphone van de fabrikant.

5G-ready

Het nieuwste vlaggenschip van OnePlus beschikt over 5G-ondersteuning. Daarmee is de smartphone direct klaar voor de toekomst. 5G is het supersnelle netwerk dat sinds 2020 wordt aangeboden door de providers KPN, Vodafone en T-Mobile. Daarmee zijn theoretisch downloadsnelheden van 10 keer de huidige 4G snelheid te behalen. De daadwerkelijke snelheidswinst van 5G zal past meetbaar zijn vanaf 2022.

Waterdichte smartphones

De nieuwste smartphones van OnePlus beschikken over IP68 certificering, waardoor de toestellen water- en stofdicht zijn. Een IP68 certificaat wordt verkregen als het toestel in het water is getest op een diepte van 150 cm, gedurende minimaal 30 minuten.

Geoptimaliseerde Android (OxygenOS)

Een nadeel van Android bij veel fabrikanten is dat ze er een eigen schil overheen zetten. Dat maakt het besturingssysteem trager en je hebt vaak verplichte applicaties voorgeïnstalleerd die moeilijk te verwijderen zijn. Ook neemt dit veel ruimte van je opslagcapaciteit in beslag, waardoor je minder ruimte overhoudt voor eigen materiaal.

OnePlus heeft ook een eigen schil over het besturingssysteem, met als verschil dat deze bijzonder uitgekleed is. Onder de naam OxygenOS heeft OnePlus Android geoptimaliseerd, waardoor het naar verluidt prettiger en sneller werkt. Ook bevat het vrij weinig verplichte apps die van te voren zijn geïnstalleerd.

oneplus telefoons met abonnement

Zonder simlock

Alle toestellen van OnePlus zijn simlockvrij. Dat betekent dat ze niet gebonden zijn aan een specifieke provider en dus voor elke aanbieder te gebruiken zijn. Let er wel even goed op dat je de juiste formaat simkaart bij je abonnement opgestuurd krijgt. Nagenoeg alle OnePlus smartphones ondersteunen de kleinste Nano simkaart.

OnePlus telefoons met abonnement

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je OnePlus smartphone los te kopen, maar verreweg de meeste mensen besluiten om hem vanwege de hoge prijs te bestellen met een mobiel abonnement. Een bijkomstig voordeel is dat je bij veel aanbieders vaak korting krijgt op de kosten van je telefoon, als hij wordt besteld in combinatie met een abonnement. Onder aan de streep ben je dan dus voordeliger uit en hoef je ook niet vooraf een fors bedrag aan te betalen.

Mobiele telefoon aanbiedingen OnePlus vergelijken

OnePlus telefoons met abonnement vergelijken

Wil je ondanks de hoge prijs/kwaliteitsverhouding van OnePlus zeker weten dat je alsnog niet teveel betaald? Maak dan gebruik van de vergelijker op Slimster. Onze telefoon abonnement vergelijker helpt je bij het maken van de juiste keuze. Dagelijks ontvangen wij de nieuwste aanbiedingen van alle shops en een aantal betrouwbare aanbieders, zoals Mobiel.nl, GSMweb. Vergelijk alle OnePlus abonnement aanbiedingen op Slimster en vind direct jouw beste deal!