KPN telefoon abonnementen vergelijken

Gebruik maken van het betrouwbaarste en meest klantvriendelijke netwerk van Nederland? Dan hebben we het uiteraard over KPN. KPN is de grootste en oudste telecomprovider van Nederland en is onlangs begonnen met de uitrol van zijn nieuwe, supersnelle 5G-netwerk. Ben jij al klaar voor de toekomst van 5G en ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement van KPN? Slimster vergelijkt alle KPN aanbiedingen bij verschillende, betrouwbare shops. Vergelijk en vind jouw beste deal voor alle KPN telefoon abonnementen!

Waarom kies je voor een KPN abonnement?

Het gros van de klanten van KPN zijn al vele jaren klant en peinzen er niet over om over te stappen. Wat maakt deze mensen dan zo tevreden? En waarom is een KPN abonnement voor jou de beste keus? De Koninklijke provider KPN is de oudste provider van Nederland. Ook mogen zij zichzelf de grootste provider met de meeste klanten van ons land noemen. Dat danken zij aan hun uitstekende landelijke dekking en zeer klantvriendelijke service.

KPN's klantenservice is letterlijk 24/7 te bereiken via een gratis 0800 nummer. Goede service, uitstekende dekking, oudste provider. Dan is hij vast een flink stuk duurder dan zijn concurrenten? Dat valt mee. En dan met name als je het combineert met andere diensten van KPN, zoals internet thuis.

KPN Compleet

Naast mobiele telefonie is KPN ook één van de grootste leveranciers van internetdiensten voor thuis. Miljoenen mensen in Nederland hebben al een Internet-thuis abonnement van KPN en kunnen sinds enkele jaren profiteren van een flinke korting als ze naast internet ook een mobiel abonnement bij KPN afsluiten. Door gebruik te maken van deze korting wordt een KPN-abonnement ineens een stuk goedkoper.

Heb je op dit moment een Internet thuis abonnement bij KPN? Als je dan ook een mobiel abonnement bij KPN afsluit, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Ontvang 5 euro entertainmentvoordeel die je kunt gebruiken voor o.a. Spotify, FOX Sports, KPN Pluspakket of Film1.
  • Ontvang 5 euro of 7,50 euro korting op je mobiele abonnement.
  • Onderling gratis bellen tussen mobiele abonnementen van KPN
  • MB's delen met huisgenoten die ook een mobiel abonnement van KPN hebben
Deze kortingen gelden ook als je op dit moment een internet abonnement van Telfort hebt afgesloten!

Het nieuwe 5G-netwerk van KPN

Onlangs heeft de veiling van het nieuwe 5G-netwerk in Nederland plaatsgevonden. KPN is één van de providers die daarbij 5G mag gaan aanbieden. Dit jaar nog zal volgens KPN hun 5G-netwerk landelijk beschikbaar zijn. Het nieuwe netwerk biedt vele voordelen op het gebied van internetsnelheden en zal een flink stuk stabieler worden en tot wel 10 x sneller dan 4G zijn.

De echte voordelen van 5G laten nog even op zich wachten en zijn vanaf 2022 pas merkbaar, maar als je nu een 5G telefoon abonnement afsluit, zal je dit jaar al snelheidsverbeteringen moeten gaan merken.

Onbeperkt internet en bellen

Verbruik je op dit moment veel data en heb je daardoor regelmatig te maken met de hogere tarieven buiten je bundel? Niet meer nodig! Vanaf nu kan je bij KPN onbeperkt bellen en internetten voor een betaalbare prijs. Voor de Unlimited bundel van KPN betaal je slechts 35 euro per maand, exclusief de kosten voor je mobiele telefoon. Met dat tarief is KPN ineens een zeer betaalbare concurrent geworden van Tele2 en T-Mobile.

Goedkopere bundels KPN mobiel abonnement

Vind je onbeperkt toch niet nodig? Kies dan voor een goedkopere KPN bundel met minder MB's. Je kunt kiezen voor 20 GB, 10 GB, 5 GB, 2 GB en zelfs voor een abonnement zonder internet. Daarnaast kan je kiezen voor onbeperkt bellen en een bundel van 150 min/sms.

12 maanden of 24 maanden

Bij KPN kan je een mobiel abonnement afsluiten voor een periode van 12 maanden of 24 maanden. Ben je tevreden over KPN? Kies dan altijd voor een KPN telefoon abonnement met de langste looptijd. Een contractduur van 24 maanden levert je lagere maandlasten op. Je telefoon wordt afbetaald over een langere looptijd en je ontvangt vaak meer korting op de toestelprijs.

KPN abonnement verlengen? Niet rechtstreeks bij de provider!

Heb je te horen gekregen van KPN dat je mag verlengen? Veel mensen kiezen er dan voor om dat rechtstreeks te doen op de website van de provider. Dat is niet verstandig. Je kunt je KPN contract ook verlengen via een telefoonwinkel. De telefoonwinkel levert je hetzelfde KPN abonnement, tegen dezelfde voorwaarden, voor een vaak schappelijkere prijs.

Het verschil in prijs zit hem met name in de hoogte van de toestelprijs. Telefoonwinkels hebben een ruimer aanbod van telefoons en kopen ze met grotere aantallen tegelijk in. Daardoor kunnen de telefoons scherper worden ingekocht en ontvang jij een hogere korting. Maak gebruik van onze prijsvergelijker om te ontdekken bij welke aanbieder je het goedkoopste uit bent.

Naast alle KPN mobiel abonnementen kun je de prijzen van o.a. Tele2, T-Mobile, Vodafone, Ben en hollandsnieuwe vergelijken.

Oude telefoonnummer meenemen

Stap je over van een andere provider naar KPN? Dan wil je natuurlijk niets liever dan je huidige telefoonnummer behouden. Gelukkig is dat tegenwoordig mogelijk en kost het je geen enkele moeite. Bij het afsluiten van je KPN abonnement, dien je aan te geven dat je gebruik wilt maken van gratis nummerbehoud. KPN zegt vervolgens je oude abonnement op en verhuist jouw telefoonnummer mee naar het nieuwe contract. Je merkt er zelf niets van.

Aanbod smartphones

Elke smartphone die je via onze vergelijker kan bestellen, is te gebruiken met een KPN abonnement. Ze worden namelijk allemaal simlockvrij geleverd. Het aanbod bij telefoonwinkels is vaak wel een stuk groter dan bij KPN zelf. Door gebruik te maken van de vergelijker op deze pagina, ontdek je direct bij welke aanbieder jouw gewenste telefoon (direct) leverbaar is.

Wees slim en vergelijk alle telefoon abonnementen in combinatie met smartphones van o.a. Apple, Samsung, LG of Huawei om de beste deal te vinden.

Soorten simkaarten

Er zijn momenteel drie verschillende simkaarten in omloop, namelijk: standaard (of regulier), micro-simkaart en nano-simkaart. De nano is de nieuwste en kleinste variant. Deze komt op dit moment het meeste voor. Twijfel je welke simkaart je nodig hebt? Neem dan contact op met je provider. Zij kunnen precies vertellen welke simkaart er in jouw telefoon past. Mocht je onverhoopt toch de verkeerde thuisgestuurd krijgen, kunnen zij ook voor jou een nieuwe toesturen.

kpn telefoon abonnementen

KPN abonnement BKR

Sinds 1 mei 2017 wordt een telefoon met abonnement gezien als krediet. Dat heeft mogelijk ook gevolgen bij het BKR. Als je een telefoon bij je abonnement afsluit, die duurder is dan 250 euro, krijg je daarvoor automatisch een registratie. Op zich is hier niets mis mee, zolang je je telefoonrekening gewoon keurig betaald.

Mocht je echter op korte termijn van plan zijn om een huis te kopen, kan dit gevolgen hebben op de hoogte van je hypotheek. Mocht je dit niet willen, dan kan je er het beste voor kiezen om een goedkopere telefoon te bestellen, of het bedrag bovenop de drempel van 250 euro, zelf bij te betalen.

Goedkoopste KPN telefoon abonnementen vergelijken en afsluiten

KPN telefoon abonnementen vergelijken

Zeker weten dat je geen aanbieding mist voor je KPN abonnement? Start met vergelijken op Slimster! Dagelijks ontvangen wij duizenden prijzen van alle providers en betrouwbare aanbieders. Door te vergelijken weet je in één oogopslag bij welke aanbieder je het goedkoopste uit bent. Vergelijk telefoons met abonnement KPN op Slimster en vind direct jouw beste deal.