Google telefoons met abonnement vergelijken

Google telefoons met abonnement vergelijken

Ben je op zoek naar de nieuwste smartphone van Google? Kijk dan niet verder! Slimster vergelijkt alle prijzen en aanbiedingen van Google Pixel telefoons van dit jaar en de jaren ervoor. Vergelijk de aanbiedingen van alle beschikbare Pixel smartphones bij providers en bekende aanbieders, zoals Mobiel.nl en GSMweb. Bij ons kun je alle Google telefoons met abonnement vergelijken en vind jij altijd de beste aanbieding!

Google is meer dan een zoekmachinegigant

Natuurlijk heb je weleens van de zoekmachine Google gehoord, maar wist je dat het Amerikaanse bedrijf daarnaast nog veel meer doet? Zo zijn ze bijvoorbeeld het bedrijf achter het populairste besturingssysteem voor tablets en smartphones van dit moment: Android. Ook bij Smart TV's is Android een populair besturingsplatform.

Google richtte zich tot enkele jaren geleden hoofdzakelijk op de software van smartphones, maar sinds 2016 brengen ze jaarlijks zelf een smartphone op de markt, genaamd Google Pixel. En bij Slimster kun je deze Google Pixel telefoons inclusief mobiel abonnement vergelijken. Zo vind jij eenvoudig de goedkoopste telefoonaanbieder!

Voordelen van Google Pixel telefoons

Android, zoals het oorspronkelijk was bedoeld. Veilig, schoon en beperkt in opslagruimte. Het grootste voordeel van de Google Pixel is zijn directe band met de softwareleverancier. Fabrikanten als Samsung, HTC, Huawei en LG maken ieder gebruik van een aangepaste versie van Android. Ze hebben hun eigen schil over het besturingssysteem gelegd. Dat heeft voordelen voor de klant, maar zeker ook nadelen. Zo word je direct beperkt op je opslagruimte, omdat de speciale schil van de fabrikant ook de nodige MB's nodig heeft.

Bovendien krijg je vaak een reeks apps voorgeïnstalleerd waar de meeste gebruikers niet op zitten te wachten. Dit zijn dan applicaties van Samsung of HTC zelf, om natuurlijk hun eigen producten te promoten. Kies je voor een Google Pixel, dan krijg je Android zoals het oorspronkelijk bedoeld is. En dat merk je direct in snelheid en opslagruimte. Een ander voordeel is dat je altijd direct als eerste een nieuwe versie van Android kan downloaden en beveiligingsupdates ook rechtstreeks ontvangt. Je hebt dus minder risico op virussen.

google pixel telefoon abonnement

Van Nexus naar Pixel

Zoals gezegd is de Pixel de allereerste smartphone van Google zelf. Maar een kale versie van Android kon je voor die tijd ook kopen. Google bracht regelmatig een smartphone uit als samenwerking met een fabrikant. Dit hebben ze onder andere gedaan met Huawei, LG en HTC, onder de naam Nexus. Deze smartphones beschikte destijds net als de Pixel over een kale versie van Android, zonder schil van de fabrikant en hadden dezelfde voordelen als de Pixel. Alleen waren ze niet van Google zelf.

Ieder jaar een nieuw vlaggenschip

Net als zijn concurrenten Apple en OnePlus brengt ook Google slechts eenmaal per jaar een nieuw model op de markt. Ieder jaar brengt Google dus een opvolger van het vorige model uit. De Pixel komt vaak in twee uitvoeringen, de normale Pixel en de Pixel XL. De XL is dan uiteraard een grotere en vaak iets krachtigere uitvoering. Beide modellen zijn niet goedkoop en behoren tot de high-end smartphones in hun prijsklasse.

Uitblinkend in camera

Naast het eigen stukje software van Google, beschikken de smartphones ook vaak over de beste camera's van dat moment. In verschillende benchmarks is de Pixel XL al in de top verschenen van beste kwaliteit camera's. Zo beschikte de Pixel 4 volgens meerdere benchmarks over een betere camera dan de iPhone 11 Pro en de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Helaas niet altijd leverbaar in Nederland

Google brengt zijn Pixels helaas niet altijd in Nederland uit. En als ze dat wel doen, moeten wij er vaak wat langer op wachten dan andere landen. Wil je weten welke Pixels er op dit moment verkrijgbaar zijn in ons land? De telefoon vergelijker van Slimster toont je dagelijks het actuele aanbod. Je ziet direct welke Google telefoons met abonnement leverbaar zijn!

De Google Pixel is Googles visie op hoe een smartphone zou moeten zijn. Het toestel is volledig door Google zelf ontworpen!

Google Pixel telefoon met abonnement

De smartphones van Google hebben prijskaartjes boven de 800 euro. De meeste mensen kiezen er daardoor voor om het toestel te kopen in combinatie met een mobiel abonnement. Door dit te doen hoef je niet vooraf zo'n flinke som geld te betalen en ontvang je bovendien vaak korting op de aanschafprijs van het toestel.

Zonder simlock

Alle Google Pixels die je kunt bestellen via onze vergelijker zijn simlockvrij. Dat betekent dat ze te gebruiken zijn met simkaarten van alle providers, waaronder KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2, hollandsnieuwe en Ben. Let er wel op dat je verschillende varianten van simkaarten hebt. Alle Google Pixel toestellen ondersteunen de Nano simkaart.

Google Pixel telefoons met abonnement vergelijken

Weet je niet goed welke versie het beste bij jou past? Het kan erg interessant zijn om te kiezen voor het model van vorig jaar. De Pixel van een jaar geleden is nu een flink stuk goedkoper te verkrijgen en beschikt nog steeds over specificaties waar je alle kanten mee op kan. Inclusief de voordelen van Google, zoals de kale versie van Android en de snelste updates. Slim, toch?

Natuurlijk kun je in onze smartphone vergelijker alle modellen en specificaties rustig bekijken. Op basis van jouw wensen en gebruik kies je de Google telefoon (met abonnement) die het best bij jou past.

Aanbiedingen Google Pixel smartphone

Wil je zeker weten dat je niet te veel betaald voor je nieuwe Google Pixel met abonnement? Door prijzen en aanbiedingen te vergelijken op Slimster ontdek je precies bij welke aanbieder je het voordeligste uit bent. Ook laten wij je zien waar de toestellen het snelst leverbaar zijn. Nieuwsgierig naar de laagste prijs? Vergelijk en bespaar vandaag nog tientallen euro's op je jaarlijkse telefoonkosten.