LG telefoons met abonnement vergelijken

Toe aan een nieuwe smartphone van LG? Goede keuze! LG is één van de oudste fabrikanten van mobiele telefoons en brengt jaarlijkse vele verschillende betaalbare en innovatieve smartphones op de markt. Of je nu echt iets speciaals zoekt zoals de vouwbare LG G8x ThinQ en V60 ThinQ of een geavanceerde budget telefoon. Nieuwsgierig naar het aanbod LG telefoons met abonnement? Slimster vergelijkt prijzen bij alle providers en betrouwbare aanbieders.

Over LG

De kans is groot dat je op dit moment al een product van LG in huis hebt. De Zuid-Koreaanse fabrikant is één van de oudste leveranciers van consumentenelektronica, in de breedste zin van het woord. Daarbij moet je denken aan zaken als magnetrons, wasmachines, koelkasten, maar ook televisies, monitoren, homecinemasets en smartphones.

Waarom kiezen voor LG met abonnement?

Het aanbod van LG is zo divers, dat er voor iedere beller of fanatieke internetter wel een geschikte telefoon met abonnement te vinden is. Eén ding hebben alle smartphones van LG gemeen: ze draaien allemaal op het gebruiksvriendelijke besturingssysteem Android.

LG is één van de grootste fabrikanten van televisies in de wereld, en de techniek die voor hun OLED schermen wordt gebruikt, voeren ze ook door in hun nieuwste smartphones. En dat merk je meteen. De kwaliteit van het scherm van een LG telefoon is haarscherp en beschikt vanwege hun eigen techniek over een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Assortiment LG telefoons

Het assortiment van LG is uitgebreid en voor iedereen interessant. Als je een betaalbare smartphone zoekt, heeft LG de K-serie in het aanbod. De G-serie is te vergelijken met de Galaxy S-familie van Samsung. Dit zijn de smartphones met de snelste processor van dit moment. Wil je echt iets vernieuwends? Kies dan voor de G8X of de V60 ThinQ.

Dit zijn innovatie smartphones met een vouwbaar OLED scherm. Daardoor past de smartphone nog altijd uitstekend in je broekzak, maar is hij opengeklapt net zo groot als een tablet. Ideaal voor het bekijken van video's en spelen van spelletjes.

lg telefoons met abonnement

Mobiel met of zonder abonnement?

Heb je jouw ideale LG smartphone op het oog? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om het toestel los te kopen. De LG K-serie is ook behoorlijk betaalbaar en veel mensen betalen het toestel dan ook liever in één keer. Je hebt dan lagere abonnementskosten, omdat je enkel voor de internet- en belbundel hoeft te betalen. Ze kiezen dan voor een sim-only abonnement. Maar als je kiest voor een duurdere smartphone wordt het direct aanbetalen voor veel mensen al snel een drempel.

De meeste mensen kiezen er dan ook voor om hun LG telefoon met abonnement af te sluiten. Je hebt dan geen hoge opstartkosten en betaalt de prijs van het toestel af over een periode van 2 jaar. Een extra voordeel is dat veel aanbieders, zoals GSMweb en Mobiel.nl, korting geven op de prijs van de telefoon als je hem bestelt in combinatie met een mobiel abonnement.

LG Velvet

Een geheel nieuwe serie in het LG-assortiment is de Velvet. Dit is een smartphone die voor het eerst is uitgebracht in 2020. De Velvet kan gezien worden als betaalbaar vlaggenschip. Oftewel, een razendsnelle smartphone met eindeloos veel mogelijkheden, voor een relatief voordelige prijs, ten opzichte van de concurrentie. De Velvet had een adviesprijs van net geen 700 euro. Daarmee is hij een stuk goedkoper dan de concurrenten Apple, Huawei en Samsung.

Wat de Velvet onderscheid van zijn concurrentie is de MIL STD 810G certificering. Naast dat hij waterdicht is, kan het toestel ook tegen een behoorlijk stootje en daarmee is het toestel zelfs geschikt voor mensen met een buitenberoep zoals bouwvakkers en hoveniers.

Vouwbare LG smartphone

LG is één van de eerste fabrikanten met een vouwbare smartphone. En dan hebben ze er ook nog eens meteen twee in hun assortiment, namelijk de G8x ThinQ en de V60 ThinQ. Twee vrij prijzige smartphones met krachtige specificaties aan boord en een scherm die je open en dicht kan klappen.

LG telefoon speciaal voor kinderen

Vind je al die moderne snufjes niet interessant, en zoek je gewoon een voordelige telefoon voor je zoon of dochter? Ook dan kan je bij LG terecht. De LG K-serie beschikt over voordelige telefoons van tussen de 100 en 200 euro. Alle toestellen beschikken over een prima camera, mooi en helder scherm en voldoende snelheid om de populairste games van dit moment te kunnen draaien.

Daarnaast heeft Android ook voldoende mogelijkheden om bepaalde onderwerpen te blokkeren of af te schermen, zodat je kind niet zomaar alles kan instellen of kan bekijken. Ook deze LG telefoons zijn met een abonnement af te sluiten via Slimster.

Simlockvrij
Vroeger hadden telefoons een simlock, waardoor ze altijd gebonden waren aan een provider. Dat is tegenwoordig niet meer het geval. Alle telefoons die je via Slimster kunt bestellen, zijn simlockvrij.

Uitleg mobiel abonnement vergelijker

Zie je door de uitgebreide bomen het bos niet meer? Dat is begrijpelijk. Om je te helpen bij het maken van je keuze, hebben wij een handige telefoonvergelijker ontwikkeld. Aan de linkerkant van je scherm vind je een uitgebreide filter waar je al je wensen in kan aangeven. Zo kan je bijvoorbeeld al aangeven wat je ongeveer wilt betalen, of wat voor specifieke wensen je voor het toestel hebt.

Hoe gedetailleerder je jouw wensen doorgeeft, hoe specifieker ons aanbod. Kom je er met behulp van onze vergelijker nog niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen jou bij het vinden van een LG abonnement passend bij jouw gebruik.

LG telefoons met abonnement vergelijken loont

LG telefoons met abonnement vergelijken

Dat wist je natuurlijk al, maar het is ook bewezen dat onze bezoekers tientallen euro's goedkoper uit zijn op hun telefoonkosten door prijzen te vergelijken. Dagelijks ontvangen wij de aanbiedingen van alle mobiele providers, zoals o.a. KPN, Ben en Vodafone, en betrouwbare webshops. Vergelijk alle LG aanbiedingen op Slimster en vind direct jouw beste deal voor een telefoon abonnement met LG smartphone!